Εφημερίδα Κοινωνική

Νέες δηλώσεις Β. Κορκίδη: Στηρίζω το έργο Μώραλη & Μαρινάκη

 Breaking News

Νέες δηλώσεις Β. Κορκίδη: Στηρίζω το έργο Μώραλη & Μαρινάκη
10 Δεκεμβρίου 2018

Τη στήριξη του στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλης Κορκίδης.

Όπως είπε χρειάζεται να πλαισιωθεί ο δήμαρχος και με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που δεν είχε την πολυτέλεια να επιλέξει την προηγούμενη φορά και από τη στιγμή που έχει κάνει μια τετραετία, να δώσουμε στον Γιάννη Μώραλη τη δυνατότητα να κάνει μια δεύτερη τετραετία.

Ο κ. Κορκίδης εκφράστηκε με θετικά λόγια για τον δήμαρχο Πειραιά λέγοντας μεταξύ άλλων πως έχει τη γνώση, ξέρει τις δυσκολίες και καλό είναι στα δημοτικά πράγματα να μένουν οι παρατάξεις απ έξω ενώ αναφερόμενος στη πόλη είπε ότι τα επόμενα 2 χρόνια θα αρχίσει να παίρνει μια καλύτερη μορφή, να είναι πιο ανθρώπινη πόλη. Ταυτόχρονα αναπτύσσεται το λιμάνι και παράλληλα θα μπορέσει να αξιοποιήσει ο Δήμος την ΟΧΕ με κονδύλια πάνω από 80.000.000 ευρώ.

Σημείωσε επίσης πως σε αυτή την τετραετία, που ήταν πάρα πολύ δύσκολη, με εργοτάξια, με τα έργα του τραμ, έγιναν έργα που είχαν να γίνουν 40 χρόνια στον Πειραιά και παράλληλα έγιναν σημαντικές προσπάθειες με χορηγίες και δωρεές της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να γίνει πιο ανθρώπινη πόλη, να είναι πιο προσβάσιμος ο Πειραιάς.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση υποψηφίου δημάρχου ο κ. Κορκίδης είπε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία επιχειρηματική σχέση με τον Πειραιά ή το λιμάνι. Και πρόσθεσε ότι οι επιχειρήσεις του είναι εκτός Ελλάδος και τα πλοία του ταξιδεύουν σε όλες τις θάλασσες του κόσμου.

Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι αυτό που κάνει το κάνει από αγάπη για τον Πειραιά και σας το λέω εγώ που δεν στηρίχθηκα από την πλευρά Μαρινάκη. Τόνισε ακόμη ότι το να εκφράζει απόψεις ο καθένας πρέπει και να τις τεκμηριώνει και είναι υπεύθυνος γι αυτά που λέει. «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αδικούμε κάποιους ανθρώπους και ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης».

Αναλυτικά, σημεία της συνέντευξής του:

  • Είπα από την αρχή ότι θα έπρεπε να στηρίξουμε όλοι τον Γιάννη Μώραλη και να τον πλαισιώσουμε μάλιστα με υποψήφιους  δημοτικούς συμβούλους που δεν είχε την πολυτέλεια να επιλέξει την προηγούμενη φορά. Από τη στιγμή που έχει κάνει μια τετραετία, να  δώσουμε στον Γιάννη Μώραλη τη δυνατότητα να κάνει μια δεύτερη τετραετία.
  • Ο Γιάννης Μώραλης έχει τη γνώση, ξέρει τις δυσκολίες και καλό είναι στα δημοτικά πράγματα να μένουν οι παρατάξεις απ έξω. Θα αρχίσει ο Πειραιάς τα επόμενα 2 χρόνια να παίρνει μια καλύτερη μορφή, να είναι πιο ανθρώπινη πόλη. Ταυτόχρονα αναπτύσσεται το λιμάνι, θα μπορέσει να αξιοποιήσει ο Δήμος την ΟΧΕ με κονδύλια πάνω από 80.000.000 ευρώ.
  • Σε αυτή  την τετραετία, που  ήταν πάρα πολύ δύσκολη, με εργοτάξια, με τα έργα του τραμ, έγιναν έργα που είχαν να γίνουν 40 χρόνια στον Πειραιά.
  • Έγιναν σημαντικές προσπάθειες με χορηγίες και δωρεές της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να γίνει πιο ανθρώπινη πόλη, να είναι πιο προσβάσιμος ο Πειραιάς.
  • Για δήλωση Μπελαβίλα: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία επιχειρηματική σχέση με τον Πειραιά  ή το λιμάνι. Οι επιχειρήσεις του είναι εκτός Ελλάδος και τα πλοία του ταξιδεύουν σε όλες τις θάλασσες του κόσμου. Αυτό που κάνει το κάνει από αγάπη για τον Πειραιά και σας το λέω εγώ που δεν στηρίχθηκα από την πλευρά Μαρινάκη. Το να εκφράζει απόψεις  ο καθένας πρέπει και να τις τεκμηριώνει και είναι υπεύθυνος γι αυτά που λέει. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αδικούμε κάποιους ανθρώπους και ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ