Εφημερίδα Κοινωνική

Μιχάλης Σελέκος -Δήμαρχος Χαϊδαρίου: ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

 Breaking News

Μιχάλης Σελέκος -Δήμαρχος Χαϊδαρίου: ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
05 Δεκεμβρίου 2018

Για τα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής, της υγείας και των εργασιακών σχέσεων στους δήμους όλης της χώρας, που βιώνει ο λαός, αναφέρθηκε από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος. Χαρακτηριστικά τόνισε πως οι πολίτες ζουν την ανεργία, φτώχεια, ανέχεια, ανασφάλεια για το μέλλον «με τα παιδιά μας να γίνονται σύγχρονοι μετανάστες και λαϊκές οικογένειες να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες», ενώ οι συνταξιούχοι υπολογίζουν συνεχώς τις απώλειες τους.

«Όλη αυτή την κοινωνική πίεση την γνωρίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις οι δήμοι με τις στοιχειώδεις, υποστελέχωμένες υπηρεσίες και τα ελάχιστα χρήματα που έχουν απομείνει στους προϋπολογισμούς μετά τις περικοπές που γίνονται κάθε χρόνο» είπε ο Μ. Σελέκος.

Καταλήγοντας, ο Μιχάλης Σελέκος, υπογράμμισε πως «εμείς σαν «Λαϊκή Συσπείρωση» θέλουμε Δήμους που θα παλεύουν κατά της ανεργίας και θα στηρίζουν τους αγώνες εργαζομένων, διεκδικώντας παράλληλα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν».

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ