Εφημερίδα Κοινωνική

Λιμενικό για το έγκλημα στη Ρόδο: Την έριξαν στη θάλασσα και επέστρεψαν σπίτι να μαζέψουν

 Breaking News

Λιμενικό για το έγκλημα στη Ρόδο: Την έριξαν στη θάλασσα και επέστρεψαν σπίτι να μαζέψουν
07 Δεκεμβρίου 2018

Το λιμενικό Σώμα προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις για το έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Σύμφωνα με τον Υποναύαρχος του Λιμενικού Σώματος και Διευθυντής Ασφάλειας και αστυνόμευσης, Ιωάννη Αργυρίου, τον πλοίαρχο και Διευθυντή Ασφαλείας και προστασίας θαλάσσιων συνόρων Ιωάννη Τζαμουράνη και τον πλοίαρχο και Εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκο Λαγκαδιανό έγινε σαφές πως το θύμα εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέληση του από τους δύο δράστες.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21 Ροδίτης χτύπησαν την κοπέλα και στη συνέχεια την έριξαν στη θάλασσα. Μετά γύρισαν στο σπίτι καθάρισαν και επέστρεψαν ξανά στο σημείο της θαλάσσιας περιοχής όπου πέταξαν κάποια αντικείμενα, αλλά και τα ρούχα της άτυχης κοπέλας και επέστρεψαν πάλι πίσω.

Παράλληλα διευκρίνισαν πως το πτώμα της φοιτήτριας δεν βρέθηκε δεμένο στα πόδια όπως ανάφερε χθες ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας αλλά δέθηκε στη συνέχεια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.

Οι καταθέσεις των λιμενικών -Τι τους είπαν οι δύο κατηγορούμενοι

Δύο λιμενικοί που συμμετείχαν στην έρευνα και εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο κατέθεσαν την Πέμπτη ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, προκειμένου να συνεισφέρουν στην έρευνα για την υπόθεση.

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν

Νέα στοιχεία για την υπόθεση προκύπτουν και από τη μαρτυρία ανδρών του Λιμενικού.

Σύμφωνα με τη dimokratiki ο ένας λιμενικός διατείνεται ότι ο 21χρονος Ροδίτης σε ανύποπτο χρόνο, ενώ είχε προσαχθεί ενώπιον των λιμενικών αυθόρμητα, είπε ότι ήταν ο 19χρονος φίλος του εκείνος που χτύπησε την φοιτήτρια και συγκεκριμένα αρχικά με μια μπουνιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια με το ηλεκτρικό σίδερο κατ’ επανάληψη επειδή προσέβαλε τον ανδρισμό του, λέγοντάς του ότι εκείνος ήταν καλύτερος.

Επιπλέον ο λιμενικός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ακόμα ότι ο 21χρονος του είπε ότι η φοιτήτρια εκλιπαρούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ότι αποφάσισαν μαζί και την πέταξαν στα βράχια. Αυτό συνιστά νέο στοιχείο καθώς ο 21χρονος έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Στη συνέχεια δεύτερος λιμενικός στην κατάθεσή του είπε ακόμα ότι ο 19χρονος οδηγήθηκε παρουσία τους στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου στους Πεύκους και εκεί τους υπέδειξε το σημείο όπου βίασαν το θύμα. Παράλληλα όταν του ζητήθηκε να τους οδηγήσει στην θαλάσσια περιοχή, όπου την πέταξαν από τα βράχια ο 19χρονος δεν γνώριζε το δρομολόγιο, ενώ θυμήθηκε το σημείο όταν έφτασαν σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτό.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ