Εφημερίδα Κοινωνική

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Σελήνια και αντιμετώπιση κατολισθήσεων στην Κακή Βίγλα και το Πόρτο Φίνο

 Breaking News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Σελήνια και αντιμετώπιση κατολισθήσεων στην Κακή Βίγλα και το Πόρτο Φίνο
05 Δεκεμβρίου 2018

Την Σαλαμίνα επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής.

Σκοπός της επίσκεψης του ήταν η αυτοψία των εκτελούμενων έργων και η επιτόπιος επίλυση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Σελήνια λόγω του έργου του δικτύου αποχέτευσης το οποίο έχει φτάσει στην τελική του ευθεία. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, τοπικούς παράγοντες και τεχνικούς της αναδόχου εταιρείας όπου επέλυσαν επιτόπου τα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν σχέση με την μεταφορά των μαθητών των Σεληνίων, αλλά και της πρόσβασης κατοίκων και επισκεπτών. Στόχος της Περιφέρειας είναι η εκτέλεση των τεχνικών έργων με τη μικρότερη δυνατή όχληση των πολιτών.

Κατά την παραμονή του στο νησί της Σαλαμίνας ο Αντιπεριφερειάρχης συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο όπου εξετάστηκαν όλα τα τρέχοντα προβλήματα για τα εκτελούμενα τεχνικά έργα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κακή Βίγλα και το Πόρτο Φίνο συνοδευόμενος από ειδικό γεωτεχνικό της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του προέδρου κ. Γρηγόρη Αργυρού και του γραμματέα του εξωραϊστικού συλλόγου. Στις συγκεκριμένες περιοχές παρατηρείται το φαινόμενο των κατολισθήσεων και απαιτείται να συνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησης ώστε να ακολουθήσουν οι μελέτες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ