Εφημερίδα Κοινωνική

Η στιγμή της επίθεσης με μολότοφ στην έδρα των ΜΑΤ (βίντεο)

Η στιγμή της επίθεσης με μολότοφ στην έδρα των ΜΑΤ (βίντεο)
04 Δεκεμβρίου 2018

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που κουκουλοφόροι επιτίθενται με βόμβες μολότοφ κατά του κτιρίου που στεγάζει τις υπηρεσίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ τα ξημερώματα της Δευτέρας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha εμφανίζονται οι δράστες που μόλις έχουν εξαπολύσει την επίθεση, ενώ ένας απ” αυτούς κρατά ακόμα στα χέρια του τη μολότοφ. Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είναι εφοδιασμένοι με δεκάδες αυτοσχέδιες βόμβες και πέτρες.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι εμφανίζονται να απομακρύνονται από το σημείο προς την Πανεπιστημιούπολη, ενώ οι φωτιές έξω από το κτίριο καίνε ακόμη με έναν αστυνομικό να ρίχνει νερό για να τις σβήσει.

Η επίθεση από δεκάδες άτομα έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην οδό Χίου στην Καισαριανή.

Από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη.

Ο πρόεδρος του σωματείου των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας, σχολιάζοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το γιατί δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις, ο κ. Ντούμας αρχικά είπε ότι «δεν είναι εύκολο να συλλάβεις ανθρώπους που επιτίθενται εν είδει αντάρτικου» για να προσθέσει ότι «χρειάζεται ειδικό σχέδιο σύλληψης αυτών των ανθρώπων. Επαφιόμαστε στο πόσο τυχεροί θα είναι οι αστυνομικοί για να μην τραυματιστούν και άτυχοι οι κουκουλοφόροι να συλληφθούν».

Κατά τον ίδιο «αν θέλει το κράτος να πατάξει τέτοια φαινόμενα, δημιουργεί νόμους για να συλληφθούν να πληρώσουν τις ζημιές και να μην το ξανακάνουν».

«Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία» κατέληξε για το θέμα ο Βασίλης Ντούμας.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ