Εφημερίδα Κοινωνική

Γεωργία Γεννιά: Ο Πειραιάς μας, στο εορταστικό πνεύμα των ημερών με επίκεντρο τον Συνάνθρωπο

 Breaking News

Γεωργία Γεννιά: Ο Πειραιάς μας, στο εορταστικό πνεύμα των ημερών με επίκεντρο τον Συνάνθρωπο
20 Δεκεμβρίου 2018

Σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Α” Πειραιώς και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Οι επιτυχημένες διοργανώσεις των χριστουγεννιάτικων bazaar της πόλης μας, πραγματοποιούνται και φέτος μέσα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών, με επίκεντρο τον Συνάνθρωπο και την έμπρακτη ένδειξη Αλληλεγγύης και Προσφοράς .

Είναι μεγάλη μου χαρά που παραβρέθηκα σε αυτές τις εκδηλώσεις και συνομίλησα με τους ανθρώπους εκείνους, οι οποίοι θεωρούν τον εθελοντισμό, τη ζεστασιά, τη συνεργασία και την οικονομική υποστήριξη προτεραιότητα και τα κάνουν καθημερινή πράξη και ουσιώδες έργο. Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος για την ενίσχυση του κοινωνικού του σκοπού και τη διασφάλιση των αναγκών του αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων ενεργειών και η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία και πολύτιμη.

Με αφορμή λοιπόν τη μαγεία των Χριστουγέννων και τα χαρμόσυνα μηνύματα που αποπνέουν οι όμορφες ημέρες των εορτών, θα ήθελα να ευχηθώ, το ελπιδοφόρο άγγελμα της Γέννησης του Θεανθρώπου να πλημμυρίσει με καλοσύνη τις καρδιές όλων των ανθρώπων, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής περιόδου , γεμάτης αγάπη, χαρά, ενότητα, υγεία και αισιοδοξία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ