Εφημερίδα Κοινωνική

ΞΕΚΙΝΑΕΙ η δοκιμαστική λειτουργία του ΤΡΑΜ – Οι πρώτες ανακοινώσεις και τα σημειώματα στους Πειραιώτες

 Breaking News

ΞΕΚΙΝΑΕΙ η δοκιμαστική λειτουργία του ΤΡΑΜ – Οι πρώτες ανακοινώσεις και τα σημειώματα στους Πειραιώτες
21 Νοεμβρίου 2018

Στον επίσημο ιστότοπο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, στο πεδίο «πρόοδος έργου» του ΤΡΑΜ στον Πειραιά αναρτήθηκε κείμενο το οποίο προετοιμάζει τον κόσμο για τη δοκιμαστική λειτουργία του μέσου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα πρώτα δοκιμαστικά δρομολόγια του ΤΡΑΜ θα ξεκινήσουν σε «σύντομο διάστημα». Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ημερομηνία αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και την προσεχή Δευτέρα! Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έχει λάβει «σήμα» η Τροχαία Πειραιά να παρίσταται στα σημεία διέλευσης του ΤΡΑΜ για να επιβάλει την τάξη και να απομακρύνει τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα από τις γραμμές.

Ήδη σε δρόμους, όπως στη Γρηγορίου Λαμπράκη έχουν τοποθετηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά σημειώματα προς τους οδηγούς. Την ίδια ώρα, ολοκληρώνονται οι έλεγχοι – ρυθμίσεις – δοκιμές του τροχιοδρόμου ενώ στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε εκτεταμένα μέτωπα εργασιών, κατά μήκος της διαδρομής όπως για παράδειγμα, στις εργασίες εγκατάστασης του Η/Μ εξοπλισμού και των συνδέσεων των στάσεων του ΤΡΑΜ με ΔΕΗ. Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης σήμανσης & σηματοδότησης στην Εθν. Αντιστάσεως.

Στην Τσαμαδού, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης σε αποκλειστικό λεωφορειόδρομο με ταυτόχρονη ανακατασκευή των πεζοδρομίων (ανταποδοτικό έργο).

tram1


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ