Εφημερίδα Κοινωνική

Στέφανος Κουλουμπής: Κίνημα «ΥΠΕΡΒΑΣΗ»: Λύσεις υπάρχουν για τους δανειολήπτες απλά θέλουν τρόπο

Στέφανος  Κουλουμπής: Κίνημα «ΥΠΕΡΒΑΣΗ»: Λύσεις υπάρχουν για τους δανειολήπτες απλά θέλουν τρόπο
22 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»

Ο κ. Στέφανος Κουλουμπής, Γραμματέας του Δικτύου, μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε για το Κίνημα «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» και μας τονίζει ότι ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τους δανειολήπτες, απλά ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ!

-Πείτε μας τι είναι το Κίνημα «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», ποιος ο σκοπός της ίδρυσής του και ποιοι οι στόχοι του.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και θέλω να τονίσω ότι η ΥΠΕΡΒΑΣΗ απέδειξε με τις δράσεις της και τις επιτυχίες της ότι είναι πραγματικά «μονόδρομος» για τους δανειολήπτες ενάντια στην αυθαιρεσία, τη παρανομία, τη παραβατικότητα των Τραπεζιτών. Από τα τέλη του 2013 τα λόγια μας έγιναν πράξη με αποτέλεσμα (κατάθεση αγωγών, ακυρώσεις διαταγών πληρωμής, κουρέματα δανείων, κ.α.) και καθημερινά νέα μέλη ενώνονται μαζί μας στον αγώνα ενάντια στην ασύδοτη τραπεζοκρατία. Σήμερα αριθμούμε περί τα 30.000 μέλη και φίλοι. Και επειδή θέλω να προλάβω κάποιες δηκτικές κριτικές, θα επισημάνω ότι η ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν είναι Πολιτικό κόμμα, ούτε ΜΚΟ και δεν χρηματοδοτούμαστε από τον Κρατικό Προϋπολογισμό ούτε από άλλα φανερά ή μυστικά κρατικά κονδύλια. Οι χρηματοδότες μας είναι τα «μέλη» μας και αυτών τα συμφέροντα υπηρετούμε.

-Ποιες είναι οι δράσεις που αναλαμβάνει η ΥΠΕΡΒΑΣΗ;

Εστιάζουμε στη θεσμική ΘΩΡΑΚΙΣΗ του δανειολήπτη στη βάση του Κοινοτικού Δικαίου που το έχουμε χρυσοπληρώσει και που το ντόπιο πολιτικο-τραπεζικό ‘σύστημα’ θέλει ο πολίτης – δανειολήπτης να αγνοεί και να γνωρίζει μόνο τις υποχρεώσεις του …

Η θεσμική αυτή ‘θωράκιση’ συνίσταται στα εξής :

1. Ομαδική Αγωγή για το Kούρεμα των Δανείων και των Καρτών μας συν αποζημίωση (στην Αγωγή μπορεί να πάρουν μέρος και όσοι δεν έχουν δάνεια, οπότε ως απλοί «φορολογούμενοι») καθότι όλοι μας ως «φορολογούμενοι» έχουμε βιώσει τις μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, και τις κοινωνικές αδικίες για να σωθεί –υποτίθεται- οικονομικά ο «τραπεζικός θεσμός».

2. Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών (αμφισβητούμε την οφειλή μας κατά κεφάλαιο και τόκους) και ζητάμε επανακαθορισμό της οφειλής μας (η Τράπεζα το κάνει όποτε υπογράφετε ρυθμίσεις – γιατί ;)

3. Αγωγή Αποζημίωσης στις Εισπρακτικές Εταιρείες (για τις οχλήσεις που ξεπερνούν κάθε ηθικό επιτρεπτό όριο).

4. Ανακοπή & Ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής – Ανακοπή Kατασχετηρίων Εκθέσεων (ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί).

ή και άλλα πρόσθετα ένδικα και/ή εξώδικα βοηθήματα.

Τα ‘1’ & ‘2’ είναι τα ουσιαστικά και ζωτικά στοιχεία διότι έχει σημασία ο «δανειολήπτης» να έρθει έγκαιρα στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ και όχι κατόπιν εορτής. Η σωστή χρονική στιγμή είναι πριν επιδοθεί η καταγγελία της συμβάσεως. Σε κάθε περίπτωση θα βοηθήσουμε στο μέτρο που τούτο είναι εφικτό αλλά ο ‘παράγοντας’ χρόνος είναι σημαντικός.

Με την Π.Ε.Φ.Ε. (Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων) το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ στις 26 Νοεμβρίου 2018 οργανώνουμε ένα 5ωρο Σεμινάριο που αφορά Φοροτεχνικά και Τραπεζικά θέματα. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο SAVOY από τις 4 μμ έως τις 9 μμ. Η θεματολογία είναι επίκαιρη και πολύ χρηστική.

- ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ (Ρυθμίσεις – Καταγγελίες Συμβάσεων – Διαταγές Πληρωμής – Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στη βάση του νέου ΚΠολΔ).

- ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ (φυσικά και νομικά πρόσωπα) και ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ διευθέτησης οφειλών.

- ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ (ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ.

- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑΣ ΥΛΗΣ – ΑΡΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ – ΤΟΚΟΙ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΥΠΟΤΙΜΟΛΗΣΕΙΣ ΚΛΠ.

Οι ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ είναι γνώστες και με εμπειρία στα παραπάνω θέματα και σίγουρα θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα τεθούν καθότι είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα κάθε Έλληνα.

-Τι θα πρέπει να περιμένει ο πολίτης φορολογούμενος – δανειολήπτης στη μεταμνημονιακή εποχή – Τι πρέπει να κάνει;

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ η ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ πραγματικότητα έχει να κάνει με :

-50.000 ακίνητα σε πλειστηριασμό μέχρι τα τέλη του 2019

-Στο σφυρί και σπίτια κάτω των 100.000 ευρώ.

-1 στους 2 δανειολήπτες που έχουν αιτηθεί να υπαχθούν στο ν. Κατσέλη τα Ειρηνοδικεία τους πετούν εκτός και μάλιστα τους καταλογίζουν ευθύνες και ενάγουν για «δόλο».

-FAST TRACK επαναλήψεις στους άγονους πλειστηριασμούς – Ολοκλήρωση διαδικασίας εντός 48 ημερών με ελεύθερη εκποίηση των ακινήτων μετά τον 3ο άγονο πλειστηριασμό. Όταν διεκδικείς … κερδίζεις ! Αν δεν κάνεις τίποτε… περιμένοντας τον δικαστικό επιμελητή να σε πετάξει έξω απ’ το σπίτι σου τότε είσαι ήδη χαμένος από χέρι !

Η ουσία παραμένει μία : «αν δεν κάνεις τίποτα μη περιμένεις τίποτα» και σίγουρα όταν είμαστε πολλοί μαζί τότε ‘ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ’ !!!

-Ποια τα αποτελέσματα των ενεργειών των μελών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σε ότι αφορά τα δάνειά τους ;

Το μότο που έχουμε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι το «όταν μιλούν οι πράξεις τα λόγια σιωπούν».

Δικαστικές αποφάσεις : διαβάστε ΕΔΩ πληθώρα αποφάσεων που δικαιώνουν δανειολήπτες μας !

https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_3.html

Στη σελίδα μας κλικάρετε «κούρεμα» και θα δείτε σωρεία κουρεμάτων που έχουν γίνει σε μέλη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ . Το Εξώδικο επανακαθορισμού Τραπεζικής Οφειλής και η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή είναι τα εργαλεία για το κούρεμα … καθότι τα «επίδικα» δάνεια κουρεύονται κατά προτεραιότητα.

Απλά να υπενθυμίσω ότι όταν μιλούσαμε για κουρέματα το 2013 / 2014 (κουρέματα) κάποιοι μας χλεύαζαν – μας ειρωνεύονταν και μας κατηγορούσαν ως απατεώνες.. Τώρα γιατί δεν λέει κανείς τίποτα ; Τα γραπτά παραμένουν.. υπάρχουν ! και τα δικά μας γραπτά έχουν πλείστες φορές επαληθευθεί και δικαιωθεί.. !

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ – είναι το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

Προστατέψτε τη περιουσία σας και περισώστε την αξιοπρέπειά σας.

ΑΞΙΖΕΙ η προσπάθεια γιατί ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – απλά ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ!!!

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ