Εφημερίδα Κοινωνική

Πειραιάς – Νικητής: Και άλλοι υποψήφιοι! Ανακοινώθηκαν Βοϊδονικόλας, Βήχος, Γκουτζαμάνη (φωτο)

 Breaking News

Πειραιάς – Νικητής: Και άλλοι υποψήφιοι! Ανακοινώθηκαν Βοϊδονικόλας, Βήχος, Γκουτζαμάνη (φωτο)
16 Νοεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων και Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Επίσης έπειτα από συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, προσχωρούν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι:

1.Γρηγόριος Βήχος ασφαλιστικός σύμβουλος, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, υπεύθυνος παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων.

2.Μαρία Γκουτζαμάνη αρχαιολόγος-επιχειρηματίας, υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουν στα κοινά ενεργοί πολίτες του Πειραιά, με διάθεση προσφοράς για την πόλη. Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Βοϊδονικόλα ως δημοτικού συμβούλου, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι συμμετέχει στον «Πειραιά Νικητή» από την αρχή αυτής της προσπάθειας και ότι προσέφερε στην πόλη ως Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας.  Ο κ. Μώραλης καλωσόρισε στον συνδυασμό τους νέους υποψήφιους κυρία Γκουτζαμάνη και κ. Βήχο, σημειώνοντας: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που διαπιστώνω πως όλο και περισσότεροι Πειραιώτες συντάσσονται με τον «Πειραιά Νικητή» και την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014, να γίνει ο Πειραιάς μια πόλη με δυναμική, με προοπτική. Μια υπερκομματική προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι καταξιωμένοι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό είναι το σημαντικό της προσπάθειάς μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

Ο κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, τόνισε: 

«Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει σημαντικό έργο ως Δημοτική Αρχή αλλά και στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα στην οποία είμαι Πρόεδρος. Επιθυμία μου είναι να προσφέρουμε τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ακόμη περισσότερα στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Γρηγόριος Βήχος, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Πιστεύοντας στην υπερκομματική και ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση, η ανάγκη μου για προσφορά και η αγάπη μου για τον Πειραιά, με ώθησε να λάβω την απόφαση μετά από πολύ σκέψη, και έχοντας γνώση των πραγματικών προβλημάτων του Δήμου μας, να συμμετέχω στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική ομάδα του Γιάννη Μώραλη και τον Πειραιά Νικητή. Με τη διαχρονική εμπιστοσύνη και αποδοχή παράλληλα των δημοτών, η δημοτική ομάδα του Γιάννη Μώραλη έχει υπηρετήσει ευσυνείδητα τον τόπο μας από θέσεις ευθύνης, αποκτώντας σημαντική εμπειρία, και γνώσεις τα οποία και θεωρώ απαραίτητα για τη μετέπειτα πορεία του Δήμου μας».

Η κυρία Μαρία Γκουτζαμάνη, σε δήλωσή της επεσήμανε: «Με βάση την υπερκομματική και ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση και βασιζόμενη στο ενδιαφέρον και στην αγάπη μου για προσφορά στην πόλη του Πειραιά στον οποίο ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, προχώρησα στην απόφαση να συμμετάσχω στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Δημοτική ομάδα του Γιάννη Μώραλη και τον Πειραιά Νικητή. Στόχος μου, όσο και της ομάδας που συντάσσομαι, είναι να προχωρήσουμε μπροστά μαζί, διεκδικώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις και λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας».

IMG_9580 IMG_9585 IMG_9592

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ