Εφημερίδα Κοινωνική

Λιμάνι της Αγωνίας: Δεν γίνονται έτσι οι συζητήσεις των σοβαρών θεμάτων της πόλης

 Breaking News

Λιμάνι της Αγωνίας: Δεν γίνονται έτσι οι συζητήσεις των σοβαρών θεμάτων της πόλης
12 Νοεμβρίου 2018

Την πλήρη υποβάθμιση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας», καθώς –όπως αναφέρει ανακοίνωσή του -για μία ακόμη φορά τόσο ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Δαβάκης απαξιώνουν συνειδητά τις διαδικασίες.

«Συγκεκριμένα, για τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 είχαν προγραμματιστεί δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να ασχοληθούν με τα πιο σοβαρά θέματα της πόλης, δηλαδή το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό για το 2019, τον τελευταίο της Δημοτικής Αρχής Γιάννη Μώραλη.

Η πρώτη συνεδρίαση είχε οριστεί για τις 15:30 με ημερήσια διάταξη δώδεκα θεμάτων στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η έγκριση του τεχνικού προγράμματος, ενώ η δεύτερη θα ξεκινούσε μιάμιση ώρα αργότερα (17:00) με θέμα την έγκριση του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης και του Προϋπολογισμού του επόμενου έτους.

Η επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής να συζητηθούν τόσο σοβαρά θέματα σε μία ημέρα με δύο συνεδριάσεις δεν προβλέπεται από το θεσμικό πλαίσιο και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την απροθυμία της να διεξαχθεί ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος στα όργανα του Δήμου και με τους φορείς της πόλης γενικότερα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΛτΑ.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ