Εφημερίδα Κοινωνική

Εισαγγελική παρέμβαση για 4χρονο που ζει σε ερείπια -Το παιδάκι δεν μιλά

 Breaking News

Εισαγγελική παρέμβαση για 4χρονο που ζει σε ερείπια -Το παιδάκι δεν μιλά
29 Νοεμβρίου 2018

Κατεπείγουσα έρευνα για την περίπτωση 4χρονου παιδιού στη Μαγνησία, που φέρεται να ζει σε ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον και σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, διέταξε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Βόλου.

Το περιστατικό έφθασε στις εισαγγελικές αρχές μετά από ανώνυμη καταγγελία και άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες για την προστασία του μικρού παιδιού, που, αν και τεσσάρων ετών, ούτε καν μιλά.

Άνθρωπος που γνωρίζει την τραγωδία που εξελίσσεται επί χρόνια σε σπίτι – ερείπιο φαίνεται να έλυσε τη σιωπή του και να αποτέλεσε τη «σανίδα σωτηρίας» για το 4χρονο παιδί που φέρεται να ζει παραμελημένο σε εντελώς ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.

Το περιεχόμενο της καταγγελίας για το δράμα που βιώνει το «αγγελούδι» δεν άφησε περιθώρια εφησυχασμού σε κανέναν. Άμεσα ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές του Βόλου που διέταξαν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλόμενων και να κινηθούν οι διαδικασίες εξασφάλισης ενός υγιούς περιβάλλοντος για να μεγαλώσει η βασανισμένη από τρυφερή ηλικία ψυχή.

Αποκλειστικές πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα παιδί που μολονότι έχει φθάσει στην ηλικία των τεσσάρων ετών και παρόλο που πηγαίνει σε παιδικό σταθμό ακόμη δεν μιλά. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και βίαιη, ενώ η μόνη φροντίδα που δέχεται είναι από προσωπικού του παιδικού σταθμού που φροντίζει να του κάνει ένα μπάνιο και μέσω του παιδιάτρου που συνεργάζεται με τον σταθμό φαίνεται να έχει κάνει τα απαιτούμενα εμβόλια.

Το 4χρονο παιδάκι ζει παραμελημένο από τους δύο γονείς του, τον παππού του και τον νεαρής ηλικίας θείο του σε ένα σπίτι – ερείπιο.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ