Εφημερίδα Κοινωνική

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
02 Νοεμβρίου 2018

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια διανύουμε μία περίοδο ασύλληπτου περικεκαλυμμένου ψεύδους, υποκρισίας και κυρίως καθίζησης αξιών. Η Αριστερή Decadence έχει κατατροπώσει τα σπουδαιότερα για τον άνθρωπο πολύτιμα συστατικά που είναι ικανά, όχι μόνο να διαμορφώσουν, αλλά να παράξουν πολιτιστικό και αξιακό πλούτο στον ίδιο τον άνθρωπο και στην κοινωνία. Βαλλόμεθα από παντού. Από ανεύθυνες και επικίνδυνες πολιτικές που εμπίπτουν στην αδιανόητη ελαφρότητα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την καθημερινότητα του πολίτη.

Αναμφισβήτητα βάλλεται η ελληνική οικογένεια και η Κοινωνία. Πνευματικά, ηθικά, οικονομικά. Βαλλόμεθα από «ομάδες» που θέλουν να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους και κανόνες, με μία «νέα» αριστερή εκμοντερνισμένη ταμπέλα, ανεκτικότητας στην παραβατικότητα, που προκαλεί φόβο και ανασφάλεια σε ένα κατ’ επέκταση Ανοχύρωτο Κράτος. Σε ένα κράτος που έχει βάλει «χειροπέδες» στην δημοκρατία, στην ελευθερία, στην νομιμότητα!

Βάλλεται ο θεσμός της Εκκλησίας. Ανεξαρτήτως προσώπων, οι ελληνοκεντρικές και ελληνοχριστιανικές ιδέες και απόψεις χιλιάδων συνανθρώπων μας, θα πρέπει όχι μόνο να μας προβληματίζουν, αλλά να γίνονται απόλυτα σεβαστές, αν θέλουμε να είμαστε συνεχιστές των μεγάλων αυτών ηγετών που είχαν το πηδάλιο αυτής της χώρας, που γέννησε τον Πολιτισμό και τον ταξίδεψαν παγκοσμίως ανά τους αιώνες και που εξαιτίας αυτών αναπνέουμε σήμερα ελεύθεροι.

Βάλλονται η Παιδεία και οι νέοι μας. Και δεν χρειάζεται καμία μα καμία απολύτως πολιτική προσέγγιση και διαπίστωση. Γιατί απλά έχουμε παιδιά, που βιώνουμε καθημερινά μαζί τους την «μαθησιακή», «γνωστική» και διαστρεβλωμένη σε πολλά επίπεδα θλιβερή «Παιδεία».

Βάλλεται η επιχειρηματικότητα. Ένα δυσβάσταχτο καθεστώς από δεκάδες φόρους, υψηλούς, παράλογους, που δεν αποδίδουν, αλλά γονατίζουν κάθε μικρό ή μεσαίο επιχειρηματία, μη μπορώντας να ορθοποδήσει στον πολιτικό παραλογισμό αυτών που νομοθετούν με κλειστά τα μάτια, αδιαφορώντας όχι μόνο για την επιβίωση πια, αλλά για το αύριο όλων μας! Λουκέτα; Πλειστηριασμοί; Αυτοκτονίες; Απλά αδιάφορο!

Βάλλεται η Δικαιοσύνη. Ποτέ και καμία εποχή δεν ήταν τόσο χυδαία πολιτικά όπως αυτή. Και η διαπίστωση είναι τόσο οφθαλμοφανής, που καταντά ανυπόφορη, γιατί βλέπεις καθημερινά σχεδόν την απαξίωση, αλλά και τον κίνδυνο του κορυφαίου αυτού λειτουργήματος της Δικαιοσύνης και των υπηρετούντων Αυτής!

Εν κατακλείδι, νομοτελειακά τελείωσαν! Αν θέλουμε να έχουμε αύριο, ως Έθνος, ως λαός, ως κοινωνία, πρέπει να οδηγήσουμε αυτό το επικίνδυνο πολιτικό συνονθύλευμα σπίτι τους. Εκεί που πραγματικά ανήκαν και ανήκουν. Στην ανυπαρξία τους!

 

Νικόλαος Αμοργιανός

Διευθυντής Μουσικής Σχολής – Εκδότης του Art & Art Magazine

Πολιτικό Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας & Μέλος των Τομέων

Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού, Οικονομίας & Ανάπτυξης

τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ