Εφημερίδα Κοινωνική

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Προσοχή στις παραπλανητικές διαφημίσεις για προσφορές σε οδοντιατρεία

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Προσοχή στις παραπλανητικές διαφημίσεις για προσφορές σε οδοντιατρεία
26 Οκτωβρίου 2018

Ο Σύλλογος καταγγέλλει ότι ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες προσφορές είναι η προσέλκυση «πελατείας» και όχι οι πραγματικές ανάγκες των ασθενών

Tην προσοχή του κοινού αναφορικά με υποτιθέμενες προσφορές οδοντιατρικών κέντρων εφιστά ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά (ΟΣΠ) μετά τη σωρεία καταγγελιών και παραπόνων που, όπως αναφέρει, έχει δεχθεί από πολίτες.

«Θύματα παραπλανητικών διαφημιζόμενων προσφορών οδοντιατρικών «κέντρων» πέφτουν δεκάδες οδοντιατρικοί ασθενείς, όπως διαπιστώνεται από τον αυξανόμενο αριθμό καταγγελιών και παραπόνων στο Σύλλογό μας. Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες προσφορές είναι η προσέλκυση «πελατείας» και όχι η κατανόηση των πραγματικών αναγκών και των προβλημάτων των ασθενών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος και καλεί τους πολίτες «να μην παρασύρονται από διάφορες προσφορές, οι οποίες δια Νόμου απαγορεύονται και που γίνονται στο όνομα μιας υποτιθέμενης κοινωνικής μέριμνας».

«Το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθεί με δήθεν προσφορές σε τιμές, που πλησιάζουν ή και ταυτίζονται με τις συνήθεις τιμές των οδοντιατρικών πράξεων. Αποτυπώνεται με ουσιώδη άσκηση του οδοντιατρικού επαγγέλματος σε πληθυσμιακές ομάδες που έχουν πραγματική ανάγκη» υπογραμμίζουν οι οδοντίατροι.

Επικαλούνται μάλιστα τις συνεχείς δράσεις του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά σε σχολεία, καταυλισμούς, ΚΑΠΗ και κέντρα Α.Μ.Ε.Α, όπου εθελοντικά οι οδοντίατροι και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, δείχνοντας τον ανθρωπισμό τους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ