Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Ρουβίκωνας άνοιξε… γραφείο στη Φιλοσοφική!

Ο Ρουβίκωνας άνοιξε… γραφείο στη Φιλοσοφική!
11 Οκτωβρίου 2018

Γραφεία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με… ώρες υποδοχής του κοινού ανακοίνωσε ότι ανοίγει η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας. Κλιμακώνοντας τις προκλήσεις του τελευταίου διαστήματος, το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης Γιώργος Καλαϊτζίδης με μια απίστευτη ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε χθες τους ενδιαφερομένους ότι θα μετατρέψει μια αίθουσα της σχολής σε στέκι για εγγραφές νέων μελών… Δεν περνά πλέον ούτε μία ημέρα που ο Καλαϊτζίδης δεν προκαλεί ή δεν χλευάζει την πολιτεία και τους οργανωμένους θεσμούς της. Σε μία ακόμη κίνηση εντυπωσιασμού, το ηγετικό στέλεχος ξεκίνησε χθες την ανάρτησή του με το κάλεσμα στρατολόγησης νέων μελών. Ουσιαστικά προαναγγέλλει μια πιο οργανωμένη δομή της οργάνωσης προσπαθώντας να αναβαθμίσει τη δράση της.

«Για επικοινωνία με την ομάδα, από σήμερα και κάθε Τετάρτη θα βρισκόμαστε στο στέκι μας στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ στην αίθουσα 516» αναφέρει ο ίδιος καθιστώντας σαφές ότι μετά τη Φιλοσοφική η οργάνωση θα ανοίξει και… παραρτήματα. «Ο Ρουβίκωνας θα ανοίγει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ» λέει.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Καλαϊτζίδης παραδέχεται ότι ο χώρος δεν έχει παραχωρηθεί στον Ρουβίκωνα και ότι ο ίδιος επιλέγει να αγνοήσει πλήρως την πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις αγωνίες του για στρατολογίες νέων μελών.

«Ούτε θα δεχτούμε ούτε φυσικά θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο» δήλωσε χθες η κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ελένη Καραμαλέγκου, σχολιάζοντας την ανάρτηση ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα στα κοινωνικά δίκτυα.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ