Εφημερίδα Κοινωνική

Γ. Γεννιά: Το Τζάνειο αναβαθμίζεται, εκσυγχρονίζεται και δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της εκπαίδευσης!

Γ. Γεννιά: Το Τζάνειο αναβαθμίζεται, εκσυγχρονίζεται και δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της εκπαίδευσης!
04 Οκτωβρίου 2018

α θερμά της συγχαρητήρια απέδωσε στη διοικήτρια του Τζανείου Νοσοκομείου, Μαρία Αρβανίτη, στα μέλη της διοίκησης όπως και στο ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που κατάφεραν, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων, να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ιδρύματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, έδωσε η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά.

«Το Τζάνειο, όχι μόνο αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται, αλλά δραστηριοποιείται ενεργά και στον τομέα της εκπαίδευσης», είπε η κ. Γεννιά, η οποία, την Τρίτη, 2.10.18, παρέστη στον αγιασμό του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) βοηθών νοσηλευτών, που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο.

Μετά τον αγιασμό, η κ. Αρβανίτη ξενάγησε τη βουλευτή στο νέο τμήμα Νεογνών, στην ανακαινισμένη Ορθοπεδική κλινική και στον ανακαινισμένο χώρο των πλυντηρίων.

«Σε μόλις ενάμιση χρόνο από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά της, η κ. Αρβανίτη κατάφερε, με την πολύτιμη βοήθεια του αρμόδιου υπουργείου, των υπολοίπων μελών του ΔΣ, των ιατρών, των νοσηλευτών και όλου του διοικητικού προσωπικού, να αναβαθμίσει τις υγειονομικές υπηρεσίες του Τζανείου, να ενισχύσει τον ιατροτεχνολογικό του εξοπλισμό και να δημιουργήσει μια νέα εποχή, όπου οι ασθενείς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια και να απολαμβάνουν την περίθαλψη που αξίζουν και δικαιούνται», είπε η κ. Γεννιά.

«Με τις παρεμβάσεις της, η κυβέρνηση αλλάζει και αναβαθμίζει σταδιακά το υγειονομικό τοπίο στον Πειραιά, ανταποκρινόμενη στην άμεση και επιτακτική ανάγκη για επίλυση χρόνιων προβλημάτων, που παρέλαβε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις», επισήμανε η βουλευτής και κατέληξε: «Η επιλογή άξιων διοικητών, όπως η κ. Αρβανίτη, στα νοσοκομεία, είναι το πολυτιμότερο εργαλείο για τη θεαματική αλλαγή και βελτίωσή τους».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ