Εφημερίδα Κοινωνική

Επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας: Από τη φυλακή η εντολή για την καταδρομική

Επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας: Από τη φυλακή η εντολή για την καταδρομική
18 Οκτωβρίου 2018

Μέσα από τις φυλακές και μάλιστα από συγκεκριμένο πρόσωπο ενδέχεται να δόθηκε η εντολή, προκειμένου να οργανωθεί και να υλοποιηθεί η πυρπόληση του Α.Τ. Ομονοίας, από συγκεκριμένη ομάδα μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων.

Σε αυτό το ενδεχόμενο προσανατολίζονται οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, μετά τα πρώτα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στα πλαίσια των ερευνητικών τους ενεργειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από τις καταθέσεις των αστυνομικών του Α.Τ. Ομονοίας, αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους, διακρίνουν πως τα άτομα που πήραν μέρος στην καταδρομική επίθεση πυρπόλησης του τμήματος είναι ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας και μάλιστα ανάμεσα τους αρκετοί ανήλικοι και αλλοδαποί.

Μάλιστα η πρακτική τους προσομοιάζει με αυτή των μπαχαλάκηδων του Σαββατοκύριακου, οι οποίοι χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο το Πολυτεχνείο επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις που σταθμεύουν στην οδό Τοσίτσα και Πατησίων, αλλά και στην διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαρ. Τρικούπη.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, μέσω αυτού του βιντεοληπτικού υλικού διαπιστώθηκε πως οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στο Α.Τ. Ομονοίας, λίγη ώρα μετά την επίθεση άρχισαν να μπαίνουν σταδιακά στο Πολυτεχνείο, προκειμένου να αισθανθούν προφυλαγμένοι από ενδεχόμενη άμεση αστυνομική αντίδραση.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ