Εφημερίδα Κοινωνική

Ενα ψηφιακό μουσείο για τη Μαρινέλλα από τον πιο πιστό της φαν, τον Φρέντυ Πυτιλάκη (φωτο)

 Breaking News

Ενα ψηφιακό μουσείο για τη Μαρινέλλα από τον πιο πιστό της φαν, τον Φρέντυ Πυτιλάκη (φωτο)
09 Οκτωβρίου 2018

Ο πιο πιστός φαν της Μαρινέλλας ετοιμάζει ψηφιακό μουσείο για εκείνη! Το όνομά του είναι Φρέντυ Πυτιλάκης και η αγάπη του για τη μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού άρχισε σε ηλικία 10 ετών, ενώ το 1995 τη συνάντησε πρώτη φορά από κοντά.

«Αυτή τη στιγμή έχω ένα τεράστιο αρχείο για τη Μαρινέλλα, που “φιλοξενείται” σε τρία σπίτια. Μόνο οι φωτογραφίες που έχω κοντεύουν τις 200.000! Αμέτρητα είναι και τα περιοδικά με τα εξώφυλλά της, αλλά και τις συνεντεύξεις της» λέει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της τραγουδίστριας, της κάνει διάφορα αφιερώματα σε έντυπα, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, χρησιμοποιώντας μέρος του υλικού που έχει συλλέξει. Τον περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα λεύκωμα με τον τίτλο «61 χρόνια Μαρινέλλα, Η τέχνη της Μεγάλης Φωνής».

«Τώρα ετοιμάζω ένα Κέντρο Ερευνας Τέχνης και Πολιτισμού στο όνομα της Μαρινέλλας, το οποίο θα φιλοξενεί φωτογραφίες, βίντεο, ταινίες, έντυπα, αποκόμματα, όλα σε ψηφιακή μορφή. Δηλαδή κάτι σαν ψηφιακό μουσείο. Δεν θα έχει προσωπικά αντικείμενα και ρούχα» αποκαλύπτει.

Πώς προέκυψε όμως η μεγάλη αγάπη του στο είδωλό του; «Οταν ήμουν επτά χρόνων πήγα με τον πατέρα μου σε ένα πανηγύρι στη Νάξο, όπου κέρδισα έναν δίσκο της Μαρινέλλας. Ηταν ο δίσκος “Σ’ αγαπώ” και το πήρα σαν να είπε “σ’ αγαπώ” σε μένα. Στα 10 μου, που ήρθαμε στην Αθήνα με τους γονείς μου, άρχισε η συλλεκτική μανία μου. Μάζευα δίσκους, περιοδικά, αφίσες, προγράμματα, οτιδήποτε είχε σχέση με εκείνη. Το 1991 την πρωτοείδα σε πρόγραμμά της στη Νεράιδα, όπου τραγουδούσε με τον Γιάννη Πάριο, και εντυπωσιάστηκα» αναφέρει.

Ωστόσο, τη γνώρισε πρώτη φορά από κοντά το 1995 στην παράστασή της με τον τίτλο «Γυναικών πάθη» στο Ηρώδειο. Πήγε στο καμαρίνι της και μόλις την αντίκρισε άρχισε να τρέμει. Κατάφερε όμως να της φιλήσει το χέρι και στη συνέχεια αποχώρησε για να την ξανασυναντήσει τρία χρόνια μετά, στο καμαρίνι της πάλι στο Ηρώδειο, όπου και -επιτέλους!- γνωρίστηκαν.

Ο ίδιος λέει: «Η Μαρινέλλα δεν είναι μόνο σπουδαία τραγουδίστρια, αλλά και σπουδαίος άνθρωπος. Οταν σβήνουν τα φώτα, δεν είναι η ντίβα, η θεά, ο θρύλος! Είναι ο άνθρωπος, η μάνα, η γιαγιά, η φίλη!».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί το εξής: Ο Φρέντυ Πυτιλάκης μπορεί να κάνει τόσα πράγματα για τη Μαρινέλλα, όμως δεν της ζητάει τίποτα. Ούτε μια πρόσκληση για να πάει να τη δει. Αυτό φανερώνει την αληθινή λατρεία που της έχει.

kentriki-2-768x1090 pitylakis1

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ