Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεάν εξετάσεις στις φτωχές γειτονιές του Πειραιά από τους «Γιατρούς του Κόσμου»

Δωρεάν εξετάσεις στις φτωχές γειτονιές του Πειραιά από τους «Γιατρούς του Κόσμου»
18 Οκτωβρίου 2018

Οι Γιατροί του Κόσμου, μια από τις πιο σημαντικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Ελλάδα, αποφάσισαν να εντείνουν την δράση τους στον Πειραιά μέσα από μια σειρά στοχευμένων δράσεων προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

«Ειδικά για τον Πειραιά, μια πόλη με ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να αντιμετωπίζει καθημερινά μεγάλες δυσκολίες, ειδικά όσον αφορά στην υγεία, οι συντονισμένες δράσεις των Γιατρών του Κόσμου είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίες» αναφέρουν στελέχη της Οργάνωσης που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και άλλες σημαντικές δράσεις για την στήριξη και ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων.

Επικεφαλής της στοχευμένης αυτής εκστρατείας των Γιατρών του Κόσμου στον Πειραιά τέθηκε η Μαρία Καλαγιά. Νέα, δυναμική και εξαιρετικά καταρτισμένη, η 35χρονη θα ηγηθεί των προσπαθειών των Γιατρών του Κόσμου να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις σε όσους συνανθρώπους μας τους έχουν ανάγκη στις πιο φτωχές γειτονιές του Πειραιά.

Παράλληλα, θα γίνουν δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, με την αμέριστη συμπαράσταση της εκκλησίας, για απόρους αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα αθλητικά δρώμενα με κεντρικό οργανωτή τους Γιατρούς του Κόσμου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ