Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ κλέφτης συνελήφθη στον Πειραιά-Εκπαιδευμένος σε Αλβανία και Σκόπια, ήρθε «συστημένος» στην πόλη για να ρημάξει τα μαγαζιά του κέντρου!- Πώς έπεσε στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

 Breaking News

ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ κλέφτης συνελήφθη στον Πειραιά-Εκπαιδευμένος σε Αλβανία και Σκόπια, ήρθε «συστημένος» στην πόλη για να ρημάξει τα μαγαζιά του κέντρου!- Πώς έπεσε στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
13 Σεπτεμβρίου 2018

Ένας πανούργος «ποντικός» ο οποίος φαίνεται να… «έχτιζε» καριέρα στον Πειραιά, έπεσε στη φάκα των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Είχαν προηγηθεί πολλές μαρτυρίες πολιτών που συνετέλεσαν στο το ετοιμαστεί ένα «συντονισμένο σχέδιο σύλληψής του».

Ο συγκεκριμένος δράστης είχε διαπράξει πλήθος κλοπών σε καταστήματα της περιοχής μας εκμεταλλευόμενος την απασχόληση των εργαζομένων με τους πελάτες τους! Το ίδιο έκανε όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και στην Αθήνα . Στην κατάθεσή του είπε ότι άγνωστα άτομα τα τον εξανάγκαζαν και του υποδείκνυαν τον τόπο κλοπής και αφού διέπραττε αυτή, του παραχωρούσαν μέρος των κλοπιμαίων.

Συγκεκριμένα, ένα βράδυ του Αυγούστου, μόνο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου κατάφερε και διέρρηξε 7 καταστήματα (!). Η Υπηρεσία του Τμήματος Ασφάλειας Δημ. Θεάτρου Πειραιά περισυνέλεξε αντικείμενα από την «περίτεχνη» δράση του, όπως ήταν: τρία κομμάτια από τετράγωνη μεταλλική βάση φρεατίου, ένα κατσαβίδι, ένα εργαλείο για τρύπες και δέκα χαρτομάντιλα με αίμα πάνω τους, τα οποία προφανώς είναι αποτέλεσμα από κοψίματα του δράστη από την προσπάθεια του να εισβάλει στα μαγαζιά. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ενημερώθηκε για τα βεβηλωμένα καταστήματα της πόλης.

Η παροιμία όμως λέει… «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε!». Έτσι, δεν άργησε όμως να έρθει το τέλος του επίδοξου δράστη καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, κατείχε έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο εκτέλεσης των κλοπών του και άφηνε πίσω του ίχνη.

Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί κάτι πολύ περίεργο! Όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα, στις 22 Αυγούστου ο κατηγορούμενος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 42 και 372

Π.Κ. «Απόπειρα Κλοπής» κι τότε κατά την απολογία του είχε δηλώσει ότι έχει απαχθεί από την μητέρα του από την πόλη Λιμπράζ στην Αλβανία από άγνωστα άτομα, μεταφέρθηκε στην ΠΓΔΜ όπου τον επιβάλλανε να διαπράττει κλοπές και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και τον παράτησαν στην περιοχή της Καλλιθέας! Επιπλέον, φαίνεται να παραδέχθηκε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, καθώς είχε ξεκινήσει και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι ενέργειες για την σύλληψή του έγιναν κάτω από την καθοδήγηση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Νικηφόρου Παπαγεωργίου.

Χρ. Μπ.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ