Εφημερίδα Κοινωνική

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ «ξαναχτύπησε» στον Πειραιά-Θύματα 2 φοιτητές από τη Ρόδο που πέρασαν στο ΠΑ.ΠΕΙ

 Breaking News

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ  «ξαναχτύπησε» στον Πειραιά-Θύματα 2 φοιτητές από τη Ρόδο που πέρασαν στο ΠΑ.ΠΕΙ
07 Σεπτεμβρίου 2018

Δύο Ροδίτες, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ο ένας στο Τμήμα Διοίκησης και ο δεύτερος στο Οικονομικό, συγκαταλέγονται μεταξύ των δεκάδων θυμάτων αδίστακτου απατεώνα, με «αγγελικό πρόσωπο», ο οποίος εκμεταλλευόμενος την αγωνία τους για την εύρεση φοιτητικής στέγης τούς μίσθωσε δύο διαμερίσματα τα οποία δεν του ανήκαν!

Για την απάτη ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες, ενώπιον των οποίων οι φοιτητές παρέδωσαν τα κλειδιά των σπιτιών, που νόμιζαν ότι είχαν μισθώσει.

Την υπόθεση, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της Ρόδου χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Μανώλης Χαραλάμπους, ο οποίος αναμένεται να προσφύγει ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων για την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη την κοινή γνώμη.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 60χρονου στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δημοσιοποιηθεί από την ΕΛΑΣ για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Φέρεται να «ενοικίαζε» διαμερίσματα που δεν του ανήκαν και έπαιρνε προκαταβολές ενοικίων! Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Τζαβέλλα.

Η δράση του «απατεώνα των ενοικίων» είναι γνωστή εδώ και καιρό αλλά οι υποψήφιοι «πελάτες» του δεν ήταν υποψιασμένοι και του έδωσαν στο χέρι 460 ευρώ… τα οποία φυσικά και έγιναν καπνός!

Ο 60χρονος εδώ και μήνες έχει βάλει σε εφαρμογή το «πονηρό» σχέδιό του!

Εντοπίζει από αγγελίες διαμερίσματα προς μίσθωση και στη συνέχεια, αφού εμφανίζεται στους εκμισθωτές ως υποψήφιος μισθωτής – επικαλούμενος πολλές φορές ότι δήθεν είναι δικαστικός λειτουργός – χωρίς να καταβάλει κάποια προκαταβολή, τους έπαιρνε τα κλειδιά!

Έπειτα, εντόπιζε υποψήφιους μισθωτές, στους οποίους παρουσιάζονταν ως δήθεν ιδιοκτήτης -εκμισθωτής των διαμερισμάτων και αφού τους έπαιρνε διάφορα ποσά ως προκαταβολή μισθωμάτων, εξαφανιζόταν…

Μια 74χρονη γυναίκα αποκαλύφθηκε ότι είχε πέσει και αυτή θύμα του πανούργου απατεώνα, που την έπεισε να του παραδώσει τα κλειδιά ενός υπό ενοικίαση διαμερίσματός. Παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη ο δράστης, εξαπάτησε έναν 64χρονο υποψήφιο ενοικιαστή και του απέσπασε 400 ευρώ!

Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον Δ/ντη Ασφαλείας Πειραιά κ. Παπαγεωργίου και τον Υπ/ντή κ. Νικολακόπουλο καθώς και με τις υπηρεσίες αυτών. ακόμη όμως δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία για το περιστατικό.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ