Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΝΑΣ ΕΦΗΒΟΣ…ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

ΕΝΑΣ ΕΦΗΒΟΣ…ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
27 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Χριστόδουλος Σαρρηγεωργίου είναι ένας έφηβος που ασχολείται από την παιδική του ηλικία με το τάεκβοντο -μια από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα σύγχρονο καταξιωμένο Ολυμπιακό άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μια τέχνη αυτοάμυνας. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπό του.

Ο νεαρός Χριστόδουλος, με την υποστήριξη των ικανών δασκάλων του και του διεθνούς φήμης προπονητή της Εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας κ. Νίκου Παπαδέα, με πειθαρχία, επιμονή και αυτοσυγκέντρωση, έχει καταφέρει να διακριθεί σε πολλούς αγώνες και διοργανώσεις του αθλήματος (χρυσό μετάλλιο G1 στη Σόφια, ασημένιο ΕΤΑΝΕ στην Αθήνα, ασημένιο μετάλλιο στο G1 στη Πολωνία και χάλκινο PREZIDENT CUP G2). Επίσης, έχει προκριθεί στην Εθνική Ομάδα Παίδων ενώ παράλληλα πήρε το εισιτήριο για εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Ισπανία.

1

Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων μας να προσφέρουμε τις ευκαιρίες και τα κίνητρα στους νέους ανθρώπους να εξασκήσουν Σώμα, Ψυχή και Πνεύμα μέσα από τον αθλητισμό ώστε να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να οδηγηθούν έτσι στην ευτυχία.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ