Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To Μικρολίμανο μπαίνει την Πέμπτη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To Μικρολίμανο μπαίνει την Πέμπτη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
22 Σεπτεμβρίου 2018

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 27-9-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζει η ανάπλαση του Μικρολίμανου που θα εισηγηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιώς για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου ακτής Κουμουνδούρου (Μικρολίμανο)» συνολικού προϋπολογισμού 5.700.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ιλίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου σε παιδικό σταθμό στο Πάρκο Φοινίκων του Δήμου Ιλίου», συνολικού προϋπολογισμού 598.150,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

3. Έγκριση όρων και σύναψης σχεδίου 2ης τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ) για τη μελέτη με τίτλο «Μελέτη μετασκευής κτιρίου ιδιοκτησίας ΟΚΑΝΑ σε μονάδα άμεσης παρέμβασης».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερμ. Κυπριανίδου)

4. ‘Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης Προγραμματικών Συμβάσεων.

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)

5. Έγκριση Αναμορφωμένου Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ