Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Μαρινάκης σε Μητροπολίτες Σεραφείμ και Αλέξιο: «Πάρτε όσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρειάζεστε»

 Breaking News

Βαγγέλης Μαρινάκης  σε Μητροπολίτες Σεραφείμ και Αλέξιο: «Πάρτε όσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρειάζεστε»
28 Αυγούστου 2018

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους.

Ο ισχυρός άνδρας που στηρίζει την ομάδα του Πειραιά με το ίδιο πάθος στηρίζει και το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας τόσο της Μητροπόλεως Πειραιώς όσο και της Μητροπόλεως Νικαίας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η προσφορά στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, για την τροφοδοσία της κατασκήνωσής της στην περιοχή Στεφάνη Βοιωτίας. Καθώς και για τις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Πειραιά που βρίσκονται σε Καπανδρίτι και Παιανία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Ολυμπιακό είναι μπροστάρηδες στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον κι αυτό το αποδεικνύουν οι πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ.

athlitis

Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία νέα παιδιά (από ευαίσθητες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες) μπορούν ν’ απολαύσουν μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς στην κατασκήνωση της Στεφάνης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού στηρίζει την τροφοδοσία της κατασκήνωσης για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και η κίνηση αυτή χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις απ’ όπου και η φωτογραφία μας.

Από δημοσιογραφική έρευνα διαπιστώσαμε ότι η συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέχει καθημερινά τέσσερις μερίδες φαγητού σε παιδιά και εφήβους, που ξεπερνούν τα 1.000 άτομα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με επικεφαλής τον αντιπρόεδρό της επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης και ο υπεύθυνος, Πατέρας Τιμόθεος Σταυρίδης, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους Ερυθρολεύκους για όσα έχουν προσφέρει στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας.

Η κατασκήνωση φιλοξενεί νέους Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και υποψήφιους ανωτάτων σχολών αλλά και φοιτητές που προέρχονται από τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος, του Κερατσινίου, του Ρέντη, της Δραπετσώνας, και άλλων γειτονικών Δήμων.

Ο αγώνας της κοινωνικής προσφοράς του Β. Μαρινάκη δεν σταματά ποτέ καθώς πρόσφατα διέθεσε ένα εκατομμύριο ευρώ στους πληγέντες πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής. Πέρυσι το χειμώνα βοήθησε στις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, ενώ ο ίδιος επισκέφτηκε την περιοχή και μίλησε με κατοίκους.

Πρόσφατα μάλιστα η εφημερίδα μας είχε δημοσιεύσει την κατασκευή πλατείας με παγκάκια και ηλεκτροφωτισμό στη Μάνδρα από τα συνεργεία της «Γ. Καραϊσκάκης Α.Ε».

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη βοήθεια που παρείχε στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά με τη διανομή ζεστού μαγειρευτού φαγητού σε καθημερινή βάση.

Καθώς και τη μακροχρόνια συνεργασία που έχει με τη Unicef που βοηθά στον εμβολιασμό χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη αυτή προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να σταματήσει σε πολυεπίπεδο ρόλο στην κοινωνία και στους ανθρώπους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής.

Τέλος θα πρέπει να θυμίσουμε μονάχα τούτο: Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε για να δίνει μάχες και να τις κερδίζει τόσο στα γήπεδα όσο και στην κοινωνία.

alexios

 

serafeim

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ