Εφημερίδα Κοινωνική

Ταριέλ Ζιντιρίδης: Από παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο στα «μανταλάκια» με εισαγγελική εντολή – Το βαρύ κατηγορητήριο

Ταριέλ Ζιντιρίδης: Από παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο στα «μανταλάκια» με εισαγγελική εντολή – Το βαρύ κατηγορητήριο
26 Ιουλίου 2018

Στην δημοσιότητα δόθηκαν, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών από σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Αχαΐας.

Πρόκειται για τους: ΖΙΝΤΙΡΙΔΗ Ταριέλ του Αλεξάνδρου και της Λάλι, που γεννήθηκε την 20-12-1987, στην Τιφλίδα Γεωργίας. Ο 31χρονος είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο. Στην απολογία του στον ανακριτική είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε πως δεν χρειάζεται να κάνει κλοπές καθώς έχει επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε από τις διεθνείς διακρίσεις του στο τζούντο στη Γεωργία και έτσι δεν έχει καμία βιοποριστική ανάγκη.

tariel

 

Ο δεύτερος που συνελήφθη ως συνεργός του Ζιντιρίδη είναι ο BLIADZE LASHA του TAMAZI και της ANA , που γεννήθηκε την 31-12-1991, στη Γεωργία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 27-10-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

2


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ