Εφημερίδα Κοινωνική

Σύγχρονη ιστοσελίδα για τον Δήμο Πειραιά

 Breaking News

Σύγχρονη ιστοσελίδα για τον Δήμο Πειραιά
09 Ιουλίου 2018

Νέα ιστοσελίδα απέκτησε ο Δήμος Πειραιά και από την Παρασκευή ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία της, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Το νέο site (www.piraeus.gov.gr) σύμφωνα με τη δημοτική αρχή είναι εύχρηστο, καλαίσθητο και λειτουργικό, ενώ σχεδιάστηκε ακολουθώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές, προκειμένου να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους δημότες, να διευκολύνει τις συνδιαλλαγές τους με τον Δήμο Πειραιά και να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να λαμβάνουν χρηστικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες του δήμου, να προχωρούν σε ηλεκτρονικές συνδιαλλαγές, να ενημερώνονται για τις αποφάσεις που λαμβάνουν ο δήμαρχος και τα αρμόδια όργανα του δήμου, για διαγωνισμούς και δημοπρασίες που διενεργεί ο Δήμος Πειραιά, καθώς και για τα δρώμενα και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Πειραιά. Επιπλέον οι επισκέπτες της πόλης μας μπορούν να ενημερωθούν για την ιστορία, τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος του Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του επεσήμανε πως το νέο site είναι μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα, που πληροί όλες τις προδιαγραφές προκειμένου οι δημότες να εξυπηρετούνται άμεσα από τον Δήμο Πειραιά.

Ο Γ. Μώραλης πρόσθεσε, πως με τη σύγχρονη σχεδίαση του νέου site και την εύκολη πλοήγηση, οι πολίτες διευκολύνονται στις συνδιαλλαγές τους με τον δήμο, ενώ μπορούν να ενημερωθούν για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη. Επιπλέον σημείωσε πως έχει δοθεί έμφαση και στην τουριστική προβολή του Πειραιά, με χρήσιμες πληροφορίες για τα αξιοθέατα, την ιστορία, τον πολιτισμό, μέσα από ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών για την πόλη.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ