Εφημερίδα Κοινωνική

Παραίτηση Ψινάκη ζητούν 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους Μαραθώνα

Παραίτηση Ψινάκη ζητούν 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους Μαραθώνα
30 Ιουλίου 2018

Την παραίτηση του Δημάρχου Μαραθώνα ζητά «εδώ και τώρα» το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου, χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο, ανίκανο και επικίνδυνο για πόλη.

Απορρίπτοντας του ευθύνες για την καταστροφή και τα δεκάδες θύματα που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στο Mάτι καθώς και κατακρίνοντας την συμπεριφορά του, 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους ζητούν με επίσημο αίτημα την άμεση συνεδρίαση του σώματος προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτηση του Δημάρχου.

Αναφέροντας σκληρά επίθετα, οι δημοτικοί σύμβουλοί επισημαίνουν πως ο Δήμος έμεινε ανοχύρωτος και έρμαιο στα χέρια του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κατά τους ίδιους δεν είναι μόνο ανίκανος και επικίνδυνος για την πόλη, αλλά προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης.

Μάλιστα στην αιτιολογία του ψηφίσματος τους περί παραίτησης του Ηλία Ψινάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν πως ο Δήμαρχος Μαραθώνα είναι πλέον όχι μόνο ανεπιθύμητος αλλά και άκρως επικίνδυνος ακόμη και για τη σωματική υγεία των πολιτών του Δήμου, καλώντας τον έτσι να παραιτηθεί άμεσα.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ