Εφημερίδα Κοινωνική

Π. Κουρουμπλής: Λάθος η δημοσίευση στο Τwitter από το Λιμενικό

Π. Κουρουμπλής: Λάθος η δημοσίευση στο Τwitter από το Λιμενικό
17 Ιουλίου 2018

Διευκρινίσεις αναφορικά με το, λανθασμένο όπως και ο ίδιος χαρακτήρισε tweet, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής

Διευκρινίσεις αναφορικά με το, λανθασμένο όπως και ο ίδιος χαρακτήρισε tweet, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξηγώντας πως πρόκειται για λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο Τύπου συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ και όχι πράξη πολιτικής σκοπιμότητας όπως πολλοί έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουρουμπλής σημειώνει:

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις».

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η εξής ανάρτηση από τον λογαριασμό του Λιμενικού στο twitter : «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό».

5b4d7bd1cd3a18598f291634


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ