Εφημερίδα Κοινωνική

Μάτι: 25 αγνοούμενοι – 59 οι σοροί που έχουν ταυτοποιηθεί

 Breaking News

Μάτι: 25 αγνοούμενοι – 59 οι σοροί που έχουν ταυτοποιηθεί
30 Ιουλίου 2018

Την απόλυτη σύγχυση προκαλούν οι διαδοχικές ανακοινώσεις για τον αριθμό των θυμάτων και των αγνοουμένων από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με δύο χθεσινές ανακοινώσεις του Πυροσβεστικού Σώματος ο αριθμός των αγνοουμένων ανέρχεται σε 25, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί 59 σοροί από το σύνολο των 84 ατόμων που αναζητούνταν.

Εκκρεμεί η ταυτοποίηση άλλων 28 σάκων που περιλαμβάνουν ανθρώπινα υπολείμματα. Αυτοί οι σάκοι μπορεί να περιέχουν DNA από περισσότερα του ενός άτομα ή πολλοί σάκοι να περιλαμβάνουν DNA του ιδίου ατόμου.

Επιπλέον, η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος ανακοίνωσε χθες ότι τέσσερα άτομα που νοσηλεύονταν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείων της Αττικής κατέληξαν, προκαλώντας σύγχυση, καθώς δεν αποσαφήνισε τον συνολικό αριθμό των μέχρι τώρα θυμάτων και αν οι τέσσερις περιλαμβάνονται στη μακρά λίστα των θυμάτων ή αν πρόκειται για νέους νεκρούς.

Σε κάθε περίπτωση αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσθέσουμε τους τέσσερις νεκρούς στους 88, δηλαδή ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται πλέον σε 91.

Νοσηλευόμενα παραμένουν ένα παιδάκι στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι ενήλικοι τραυματίες σε διάφορα νοσοκομεία είναι πλέον 39.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ