Εφημερίδα Κοινωνική

Εορτή Αγίας Όλγας

Εορτή Αγίας Όλγας
11 Ιουλίου 2018

Κάθε χρόνο στις 11 Ιουλίου η Εκκλησία της Ελλάδος εορτάζει την ισαπόστολο Αγία Όλγα. Στον Πειραιά εόρτασε ο Ιερός Ναός της Αγίας Όλγας που βρίσκεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο του Πειραιά με όρθρο και αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ μετ’ άλλων ιερέων.

Σε αυτή την θεία λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας παρευρέθησαν: ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σπυράκης, ο Διευθυντής του Γηροκομείου Πειραιά κ. Κώστας Σταυρόπουλος, ο ιατρός κ. Δημήτρης Θεοδωρουλέας, ο Θεολόγος – Συγγραφέας κ. Παύλος Φήμης, ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κρητικός, σύσσωμη η Στρατιωτική Ηγεσία του Ν.Ν.Π του Πολεμικού Ναυτικού με το προσωπικό του νοσοκομείου, οι κυρίες: Βίκυ Τατσοπούλου, Βάσω Γανωτοπούλου, κ.α.

Την εσπέρα τελέστηκε μεθεόρτιος εσπερινός.

2

 

 

 

 

 

 

Την ίδια ημέρα εόρτασε και ο Ιερός Ναός της Αγίας Όλγας (Γενναδίου 4) στον Πειραιά που είναι παρεκκλήσι της Ευαγγελίστριας Πειραιά. Την παραμονή της γιορτής τελέστηκε πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ μετ’ άλλων ιερέων παρουσία αρκετών πιστών όπου μεταξύ αυτών διακρίναμε:

Την πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας: κα. Ευαγγελία Αθανασίου, την πολιτευτή κα. Εύα Καμπίτση, τον πρόεδρο της ΓΕΧΑ Πειραιά Δρ. Πέτρο Τζιά, τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κρητικό , τον μεσίτη κ. Γιάννη Ηλία, καθώς και τις κυρίες: Βίκυ Τατσοπούλου, Στέλλα Γκένα, κ.α.

3

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ