Εφημερίδα Κοινωνική

Απομάκρυνση των δεξαμενών πετρελαιοειδών ζητούν κάτοικοι και φορείς από Κερατσίνι, Δραπετσώνα και Πέραμα

Απομάκρυνση των δεξαμενών πετρελαιοειδών ζητούν κάτοικοι και φορείς από Κερατσίνι, Δραπετσώνα και Πέραμα
11 Ιουλίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποίησαν το πρωί κάτοικοι και φορείς των δήμων Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος, ζητώντας την απομάκρυνση των δεξαμενών πετρελαιοειδών από τις κατοικημένες περιοχές τους.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν τουλάχιστον 100 κάτοικοι των δήμων, στους οποίους παραμένουν έως σήμερα οι πετρελαιοδεξαμενές.

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών συναντήθηκε με τον γ.γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Μιχάλη Βερροιόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τις αντιρρήσεις και τις αγωνίες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βερροιόπουλος ανέφερε πως δε μπορεί ο ίδιος να δώσει κάποια απάντηση στα αιτήματά τους και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει στον αρμόδιο υπουργό, Γιώργο Σταθάκη.

Ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε λόγω της ψήφισης του άρθρου 70, πριν από λίγες ημέρες στη Βουλή, μέσα στο πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα. Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, η ψήφιση του συγκεκριμένου άρθρου, αντί να δίνει λύση, διαιωνίζει το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να απειλείται η υγεία των κατοίκων των παραπάνω δήμων, και όχι μόνο.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ