Εφημερίδα Κοινωνική

Σαλαμίνα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κέντρου Πληροφορικής και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής InfoTraining

Σαλαμίνα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κέντρου Πληροφορικής και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής InfoTraining
21 Ιουνίου 2018

*Της Νατάσσας Βουδούρη

Πλατιά χαμόγελα παιδιών πλημμύρησαν την Αίθουσα Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας, όπου πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς του Κέντρου Πληροφορικής και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής «Info Training».

Το Info Training ξεκίνησε το 2015 με στόχο να μεταδώσει τις γνώσεις της Πληροφορικής και να καλλιεργήσει τις δεξιότητες στις Νέες Τεχνολογίες με σύγχρονη εκπαιδευτική μέθοδο στους ενδιαφερόμενους οποιασδήποτε ηλικίας. Παράλληλα έχει εισάγει την καινοτομία της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

35802192_1286373964828940_5036741597224501248_nΈγινε απονομή Πιστοποιητικών Πληροφορικής στους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και βράβευση μαθητών που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, οι οποίοι ειδικά για τη βαθμίδα του Δημοτικού εκπροσώπησαν για πρώτη φορά τη Σαλαμίνα σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Εκεί παραβρέθηκαν η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Πολύζου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικού Σχεδιασμού θεμάτων παιδείας Κωνσταντίνος Μαριδάκης, οι Υπεύθυνοι του Φορέα Πιστοποίησης Δεξιοτήτων Πληροφορικής Vellum Μαρία Ζάππα-Κασαπίδη, συγγραφέας των βιβλίων πληροφορικής της Vellumκαι ο Τρύφων Κουβόπουλοςυπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου Αττικής, ο Πρόεδρος του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Επιστήμης και Ρομποτικής(WRO Hellas)Ιωάννης Σομαλακίδης,που διοργανώνει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση Δώρων τεχνολογίας για τα παιδιά.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ