Εφημερίδα Κοινωνική

Περιστέρι: Ζημιές σε σπίτια από τη μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση με ηλεκτρικά

 Breaking News

Περιστέρι: Ζημιές σε σπίτια από τη μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση με ηλεκτρικά
05 Ιουνίου 2018

Εξωτερικές ζημιές σε γειτονικά σπίτια και ένα καμμένο δωμάτιο που το χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη άφησε πίσω της η μεγάλη που φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης φωτιά σε επιχείρηση με ηλεκτρικά είδη στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8:30, εκδηλώθηκε σε επιχείρηση που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η καταστροφή στο ισόγειο του κτηρίου είναι πλήρης ενώ αντίθετα δεν επεκτάθηκε ούτε στο υπόγειο του κτίσματος ούτε σε διπλανό κτήριο της ίδιας επιχείρησης.

Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που ο καπνός, ο οποίος «έπνιξε» τα γύρω σπίτια, υψώθηκε για αρκετά μέτρα στον ουρανό. Οι ένοικοί τους , πάντως, απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους. Την πυροσβεστική ειδοποίησε ένοικος διπλανού σπιτιού, η οποία, όπως είπε, αρχικά νόμισε ότι στην αποθήκη είχαν μπει κλέφτες.

Λόγω του θερμικού φορτίου πλέον εκφράζονται φόβοι για τη στατικότητα του κτηρίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, που μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6, «τη Δευτέρα είχαν έρθει δύο νταλίκες από το εξωτερικό γεμάτες εμπορεύματα και σήμερα ξεπήδησε από τη μεγάλη αποθήκη μια φωτιά. Η ζημιά είναι μεγάλη για τον άνθρωπο. Η αντίδραση της πυροσβεστικής ήταν άμεση».

 

 
 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ