Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Παναγιώτης Λασκαρίδης επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά

 Breaking News

Ο Παναγιώτης Λασκαρίδης επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά
18 Ιουνίου 2018

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής κ. Άγγελος Κότιος, πραγματοποίησε Τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Προέδρου του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής της Σχολής Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η οποία έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την περασμένη Τετάρτη 13 Ιουνίου.

Η τελετή έγινε, παρουσία μεγάλου κοινού από όλους τους χώρους που κατέκλεισε το Δημοτικό θέατρο. Για το έργο του τιμώμενου μίλησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Αναπληρωτής Καθηγητής Παναγιώτης Σταϊκούρας.

Η Τελετή ολοκληρώθηκε με την η ομιλία του Τιμώμενου Προέδρου του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην ξεχωριστή αυτή στιγμή, που αποτελεί αναγνώριση στην προσφορά του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη στον πολιτισμό και την παιδεία και ευχαρίστησε για τη μεγάλη τιμή στο πρόσωπό του. Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε «Ίσως η σημαντικότερη συνεισφορά της μεγάλης Ελληνικής Ναυτιλίας στην Ελλάδα και την οικονομία της να είναι άυλη και γι’ αυτόν τον λόγο και να μην μπορεί να αποτιμηθεί εύκολα σε ευρώ. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη διαπίστωση ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος που οι Έλληνες να μην μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε οποιοδήποτε τομέα. Το ότι δίδεται το παράδειγμα ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή αλλά μέσα σε συνθήκες έντονου και αδυσώπητου ανταγωνισμού, υπάρχει ένας τομέας όπου οι Έλληνες μεγαλουργούν. Ότι δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατο ή περίεργο σε αυτό και ότι ο σωστός προγραμματισμός, η σκληρή και η συνεχής προσπάθεια και ο ανταγωνισμός με τους καλύτερους παγκοσμίως, μπορεί να επιφυλάξει στους Έλληνες και άλλες πρωτιές. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις χαλεπές μέρες που περνάει η πατρίδα μας».

LASKARIDHS

 

 

 

 

 

 

 

Σε αυτή την τιμητική βραδιά για τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη παρευρέθησαν άνθρωποι του κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, πανεπιστημιακοί, άνθρωποι της ναυτοσύνης, εφοπλιστές, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλεως του Πειραιά.

 

LASKARIDIS1

 

 

 

 

 

 

LASKARIDIS2

 

 

 

 

 

 

LASKARIDIS3


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ