Εφημερίδα Κοινωνική

Η προετοιμασία του “Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση του Πειραιά” και οι εμπλοκές που παρουσιάζονται

 Breaking News

Η προετοιμασία του “Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση του Πειραιά” και οι εμπλοκές που παρουσιάζονται
08 Ιουνίου 2018

Πρώτη η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ σας είχε ενημερώσει για την «προετοιμασία» του Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση του Πειραιά που σχεδιάζει να υλοποιήσει η Κυβέρνηση το επόμενο διάστημα. Το συνέδριο αυτό θεωρείται «κομβικό» καθώς αναμένεται να «βγάλει» δεσμεύσεις για σοβαρά ζητήματα της περιοχής μας, με ομιλίες και παρεμβάσεις τοπικών φορέων, παρουσία των «πρωτοκλασσάτων» υπουργών της κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μάθαμε λοιπόν ότι το Συνέδριο του Πειραιά ετοιμαζόταν για τον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Ιούλιο. Ωστόσο, υπάρχει μια εμπλοκή που πρέπει να ξεπεραστεί και έχει να κάνει με το χώρο διεξαγωγής του. Θυμίζουμε ότι η τελευταία παρουσία «ισχυρού» κυβερνητικού στελέχους στον Πειραιά (Τσακαλώτος), έφερε μεγάλη αναστάτωση στην πόλη, επεισόδια και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η σκέψη λοιπόν να πραγματοποιηθεί το συνέδριο στο κέντρο του Πειραιά, προς το παρόν αποκλείεται (είχε προταθεί το Δημοτικό Θέατρο). Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά οδεύουμε προς τη λύση του ΣΕΦ. Αυτό ενδεχομένως να μη βρίσκει σύμφωνους τους Δήμους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι θέλουν να προτάξουν τα δικά τους θέματα, με «φόντο» την πόλη τους και όχι το μακρινό… ΣΕΦ.

Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις για τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση του Πειραιά συνεχίζονται και περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε στο μέλλον.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ