Εφημερίδα Κοινωνική

Εθιμοτυπική επίσκεψη του κυβερνήτη του Αμερικανικού Πολεμικού Πλοίου «NEW YORK» και της Ναυτικής ακόλουθου της Αμερικανικής Πρεσβείας στον Δήμο Πειραιά

Εθιμοτυπική επίσκεψη του κυβερνήτη του Αμερικανικού Πολεμικού Πλοίου «NEW YORK» και της Ναυτικής ακόλουθου της Αμερικανικής Πρεσβείας στον Δήμο Πειραιά
06 Ιουνίου 2018

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Πειραιά πραγματοποίησε χθες ο κυβερνήτης του αμερικανικού πολεμικού πλοίου «NEW YORK» κ. Brent De Vore, ο οποίος συνοδευόταν από τον συγκυβερνήτη και την ναυτική ακόλουθο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα κα Rose Rice και είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργο Δαβάκη.

IMG_0465Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για τις σχέσεις των δύο χωρών. Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Ο κ. Δαβάκης μετά το πέρας της εθιμοτυπικής επίσκεψης, δήλωσε ότι ήταν μία έκτακτη επίσκεψη του κυβερνήτη του αμερικανικού πολεμικού πλοίου «NEW YORK», το οποίο έχει κατασκευαστεί από τα συντρίμμια των δίδυμων πύργων της Αμερικής που καταστράφηκαν στις τρομοκρατικές ενέργειες της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Το «NEW YORK» -είπε- είναι ένα μεγαθήριο, το οποίο δεν πιάνουν τα εχθρικά ραντάρ, κατασκευάστηκε το 2007, έχει μήκος 208 μέτρα, επιβαίνουν 800 πεζοναύτες και φέρει ελικόπτερα και ελικοφόρα αεροσκάφη καθώς και μικρά τανκς.

Είναι μεγάλη ευκαιρία που έγινε αυτή η εθιμοτυπική επίσκεψη στη χώρα μας, συζητήσαμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και γνωρίσαμε αυτό το ωραίο και σύγχρονο σκάφος, κατέληξε ο κ. Δαβάκης.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ