Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση «Ο Καλός ποιμήν»

Εκδήλωση «Ο Καλός ποιμήν»
06 Ιουνίου 2018

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ» πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 3 Ιουνίου την ετήσια εκδήλωσή του στο χώρο των εγκαταστάσεων του (Μαντώς Μαυρογένους 12) που βρίσκεται στα Καμίνια του Πειραιά. «Ο Καλός Ποιμήν» αποτελεί δίκτυο Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αθήνα και Πειραιά και είναι ένα ίδρυμα που πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι οι φορείς της πόλεως και να στηρίξουν έμπρακτα οι ιδιώτες και οι επιχειρηματίες.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Νικόλαος Ποιμενίδης (Αντιεισαγγελέας Εφετών) μαζί με τα μέλη του ΔΣ και την Διευθύντρια της εταιρίας κα. Αγγελική Κουζούμη, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο των εγκαταστάσεων τους όπου υπήρχε ένα εόρτιο πρόγραμμα με τη συμμετοχή του συλλόγου Κρητών Γαλατσίου.

Μεταξύ των πάρα πολλών παρευρισκομένων που τίμησαν με την παρουσία τους την όρτια αυτή εκδήλωση, διακρίναμε: τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, την Αντιδήμαρχο Πειραιά κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, τον πρώην βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, τον πολιτευτή κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, τον επίτιμο πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτη Κουβάτσο, τον πρόεδρο εκτελωνιστών Αθηνών – Πειραιώς κ. Ανδρέα Βροντάκη, τους επιχειρηματίες: κ. Βασίλη Σαβράμη και κ. Σοφοκλή Ξυνή, τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας κ. Ηλία Μπογιόκα, τον πρόεδρο της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιο Πούλο, τον πρώην πρόεδρο του ΔΣΠ κ. Στέλιο Μανουσάκη, εκπροσώπους του ΕΕΣ, και άλλων φορέων της πόλεως του Πειραιά.

poimenidis

 

 

 

 

 

 

1111

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ