Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής – φωτογραφίας Ουκρανών

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής – φωτογραφίας Ουκρανών
18 Ιουνίου 2018

Η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελληνική δημοκρατία, το Ελληνοουκρανικό επιμελητήριο Ελλάδος και η φιλολογική Στέγη Πειραιά, διοργάνωσαν από κοινού την περασμένη Πέμπτη 14 Ιουνίου τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και φωτογραφίας με θέμα: «Η Ουκρανία με το βλέμμα των νέων».

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολιτισμού «Γιάννης Χατζημανωλάκης» (Κολοκοτρώνη 75) στον Πειραιά και συμμετείχαν οι Ουκρανοί καλλιτέχνες Anastasiia Karatsuba (ζωγράφος), Vladyslav Kuchak (φωτογράφος).

Ο πρόεδρος της φιλολογικής στέγης κ. Στέφανος Μίλεσης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο τους όπου μεταξύ πολλών άλλων παρευρέθησαν: η επιτετραμένη της πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελληνική επικράτεια Ναταλία Κοσένκο μαζί με μέλη της πρεσβείας, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνοουκρανικού επιμελητηρίου κ. Γεράσιμος Μπουγάς, η εκπρόσωπος του Δημάρχου κα. Ειρήνη Νταϊφά – Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Παναγιώτης Αβραμίδης, η πρόεδρος της Β’ Δημ. Κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου, η πρόεδρος του Ζήνωνα κα. Αγγελική Μπουλιέρη, ο ιατρός κ. Γιάννης Πατούλης, καθώς και οι κ. Γιώργος Μπακούρης, κ. Δημήτρης Κρητικός, κα. Βίκυ Απέργη, κ. Γιάννης Ηλίας, κα. Ελένη Βαβουράκη, κ. Τάσος Μπούχλας, κα. Ελευθερία Μπουγά, κ.α.

Η έκθεση αυτή είναι επισκέψιμη πρωινές και απογευματινές ώρες για το κοινό που μπορούν να απολαύσουν από κοντά τα 45 έργα των Ουκρανών καλλιτεχνών, που γεννήθηκαν στο Κίεβο.

OUKRANOI1

 

 

 

 

 

 

OUKRANOI2

 

 

 

 

 

OUKRANOI3

 

 

 

 

 

 

OUKRANOI4


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ