Εφημερίδα Κοινωνική

Άθλια επίθεση της Τουρκίας κατά του Τσίπρα μετά την απελευθέρωση των 4 στρατιωτικών

 Breaking News

Άθλια επίθεση της Τουρκίας κατά του Τσίπρα μετά την απελευθέρωση των 4 στρατιωτικών
04 Ιουνίου 2018

Την οργισμένη και άκρως προκλητική αντίδραση της Άγκυρας προκάλεσε η απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης να απελευθερώσει τους υπόλοιπους 4 Τούρκους αξιωματικούς. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα υποθάλπει τους πραξικοπηματίες, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε πως «νομίζαμε πως ο λόγος του είναι λόγος ανδρός».

Ο Μπεκίρ Μποζντάγ, συνεχίζοντας τις προκλητικές δηλώσεις της Τουρκίας για το θέμα (και όχι μόνο), δήλωσε πως «η Ελλάδα προστατεύει και στηρίζει τους πραξικοπηματίες και Γκιουλενιστές».

 

 

 

 

Ελεύθεροι μετά από 18 μήνες κράτησης

Οι τέσσερις τελευταίοι -από τους οκτώ συνολικά- τούρκοι στρατιωτικοί που βρίσκονταν στην χώρα μας, απελευθερώθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού, όπου και κρατούνταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι τούρκοι στρατιωτικοί αποφυλακίστηκαν διότι παρήλθε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης. Κάτι που είχε συμβεί και με τους πρώτους τέσσερις.

Υπενθυμίζεται εδώ πως οι οκτώ τούρκοι στρατιωτικοί είχαν έρθει στην Ελλάδα με ελικόπτερο, στις 15 Ιουλίου του 2016. Την ημέρα δηλαδή που έγινε στην Τουρκία η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ