Εφημερίδα Κοινωνική

Αναστάτωση στον Πειραιά από άγνωστο άνδρα που φωτογραφίζει «κρυφά» παιδιά – Το έβαλε στα πόδια όταν ήρθε η Αστυνομία

 Breaking News

Αναστάτωση στον Πειραιά από άγνωστο άνδρα που φωτογραφίζει «κρυφά» παιδιά – Το έβαλε στα πόδια όταν ήρθε η Αστυνομία
26 Ιουνίου 2018

Μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook «ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη. Μια συμπολίτισσά μας λοιπόν, ανέφερε το εξής περιστατικό: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό που συνέβη στην πλατεία Κανάρη. Πίσω από τις κούνιες έπαιζαν κάποια παιδιά ποδόσφαιρο. Στα τσιμεντένια παγκάκια κάθονταν μητέρες, και σε ένα από αυτά ένας άντρας 40 με 45 χρόνων, κανονικός, όχι πολύ ψηλός, με μια δυσμορφία στο αριστερό του μάτι. Κάποια στιγμή ένα από τα παιδιά που έπαιζαν, ακριβώς πίσω από το παγκάκι που καθόταν, του φωνάζει: «Τι κάνεις εκεί, μας βγάζεις φωτογραφίες;». Αυτός μάσαγε τα λόγια του και έλεγε διάφορα, (όχι σε άπταιστα ελληνικά ). Σηκώθηκαν οι μητέρες και του ζήτησαν τον λόγο.

Αυτός εκνευρίστηκε, έβριζε και έκανε άσχημες χειρονομίες. Του φώναξε τότε ο άντρας μου και ο ύποπτος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Προσπαθώντας να αποτρέψω τον σύζυγό μου να εμπλακεί σε χειροδικία, με το άλλο χέρι προσπαθούσα να καλέσω το 100. Στο μεταξύ συγκεντρώθηκαν και άλλοι γονείς. Πριν μου απαντήσουν στην κλήση μου από το 100 με ενημέρωσαν τα παιδιά ότι βρίσκονται ήδη πίσω μου δυο περιπολικά. Την στιγμή που ενημέρωνα τους αστυνομικούς αυτός τράπηκε σε φυγή προς την έκθεση βιβλίου, στο Πασαλιμάνι. Τον κυνήγησαν χωρίς όμως να γνωρίζω το αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό ενημερώνω τους γονείς να έχουν υπόψη τους το περιστατικό και να είναι προσεκτικοί». Ακολούθησε μπαράζ από σχόλια όσων ακολουθούν τη συγκεκριμένα σελίδα στο Facebook ενώ πολλοί κοινοποίησαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση για να ενημερώσουν και άλλο κόσμο. Λίγο αργότερα ακολούθησαν και άλλες πληροφορίες: «Η όλη συμπεριφορά του δεν μου άφησε την παραμικρή αμφιβολία , ότι δεν πρόκειται για καλλιτέχνη δρόμου. Είχε ρίξει το σώμα του πάνω στο κινητό του καθήμενος λοξά , οπότε δεν γινόταν αντιληπτός, είχε φωτογραφίσει εξάχρονο που καθόταν και έβλεπε το ποδόσφαιρο, όπως και άλλα παιδιά, και όταν του ζήτησαν τον λόγο οι μανάδες ήταν ιδιαίτερα εριστικός, και υβριστικός .

Επίσης χειρονομούσε προσβλητικά. Ήμουν αρκετά σίγουρη για την επικινδυνότητά του και έτσι έκανα την ανάρτηση». Λίγες μέρες αργότερα μια ακόμη κάτοικος της περιοχής μας έγραψε: «Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, αλλά μόλις έτυχε στην κόρη μου να την ακολουθήσει κάποιος με καπέλο 40-45 ετών και να προσπαθεί να τη φωτογραφήσει κάτω από τη φούστα της και να της λέει διάφορα…». Και η τελευταία προτρέπει όσους γνωρίζουν κάτι, ή όσους γνωρίζουν για τέτοια περιστατικά να τα καταγγείλουν στην Αστυνομία.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ