Εφημερίδα Κοινωνική

Ξαναχτύπησαν οι ΠΟΝΤΙΚΟΙ του «ριφιφί» στον Πειραιά -Στόχος γνωστό κοσμηματοπωλείο της πόλης – Τι τους έκανε να το βάλουν στα πόδια

 Breaking News

Ξαναχτύπησαν οι ΠΟΝΤΙΚΟΙ του «ριφιφί» στον Πειραιά -Στόχος γνωστό κοσμηματοπωλείο της πόλης – Τι τους έκανε να το βάλουν στα πόδια
15 Μαΐου 2018

Να αδειάσουν το χρηματοκιβώτιο κοσμηματοπωλείου με τη μέθοδο ριφιφί (τρύπα στον τοίχο) επιχείρησαν άγνωστοι δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Πρόκειται για ακόμη μια απόπειρα ριφιφί στην πόλη μας καθώς πριν λίγους μήνες η εφημερίδα μας είχε φέρει στο φως ανάλογη υπόθεση. Βεβαίως, δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε αν οι δράστες είναι οι ίδιοι, καθώς τότε είχαν επιτύχει το στόχο τους, ενώ αυτή τη φορά… τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, οι επίδοξοι διαρρήκτες μπήκαν από διπλανή πόρτα φροντιστηρίου και άνοιξαν τρύπα διαμέτρου ενός μέτρου ακριβώς στο ύψος που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο του κοσμηματοπωλείου, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου Α’ και Αλκιβιάδου.

Η «τεχνική» τους όμως τους πρόδωσε στο τέλος. Από τους κραδασμούς χτύπησε ο συναγερμός του κοσμηματοπωλείου, και αμέσως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβουν οι άνδρες του ΔΙΑΣ (κατέφθασαν άμεσα εντός τρίλεπτου), να τους εντοπίσουν.

Στο σημείο βρέθηκε ειδικό δρεπάνι μεγάλων διαστάσεων, καθώς και τσάντες.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δράστες σχεδίαζαν το χτύπημα εδώ και καιρό, και αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες της διπλανής πολυκατοικίας, που ξύπνησαν από το θόρυβο, είχαν παρατηρήσει αγνώστους να μπαινοβγαίνουν στο κτίριο και είχαν ειδοποιήσει την Ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ