Εφημερίδα Κοινωνική

Τον Πειραιά θα επισκεφτεί ο πρίγκιπας Κάρολος

Τον Πειραιά θα επισκεφτεί ο πρίγκιπας Κάρολος
04 Μαΐου 2018

Την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 11:30 το πρωί ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα θα επισκεφτούν το μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Το ζεύγος θα φτάσει στον Πειραιά αμέσως μετά την επίσκεψη του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα επισκεφτεί το HMS Echo και την ακταιωρό της Βρετανικής Συνοριακής Δύναμης HMC Valiant που συνεργάζεται με το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου όπου θα επισκεφτεί το θωρηκτό – καταδρομικό «Γ. Αβέρωφ», και την Τριήρη «Ολυμπιάς» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Κάρολος και η Καμίλα θα μείνουν τρεις ημέρες στη χώρα μας και τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια. Κατά τη διάρκεια της παραμονής εδώ θα επισκεφτούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώ παράλληλα θα μεταβούν και την Κρήτη όπου θα ενημερωθούν για το έργο της ΜΚΟ Οργανισμός Ανάπτυξης Ηρακλείου που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης & Ομαλής Ένταξης Προσφύγων στην τοπική κοινωνία και θα συνομιλήσουν με μετανάστες, εθελοντές και μέλη της κοινότητας στο Παλαιό Σχολείο.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ