Εφημερίδα Κοινωνική

Το Βεάκειο μετατρέπεται σε beach bar με ξαπλώστρες δροσερά cocktails

Το Βεάκειο μετατρέπεται σε beach bar με ξαπλώστρες δροσερά cocktails
24 Μαΐου 2018

Μπορείτε να φανταστείτε το Βεάκειο θέατρο σαν ένα beach bar;

Οι 48 Ωρες – όσο αδύνατον κι αν ακούγεται – όχι μόνο το φαντάστηκαν αλλά σκοπεύουν να το μετατρέψουν κιόλας, στην μοναδική τους καλοκαιρινή εμφάνιση, την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Φανταστείτε μια αμμουδιά με φοίνικες και ξαπλώστρες γύρω από μια πισίνα. Και δίπλα ένα beach bar με δροσερά cocktails! Όλα αυτά θα στηθούν μπροστά από τη σκηνή του Βεάκειου, όπου το πιο δυνατό live party συγκρότημα της χώρας θα γιορτάσει με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο, τα 15 χρόνια παρουσίας του, φέρνοντας στην καρδιά του Πειραιά ια αίσθηση καλοκαιρινού party.

Το συγκρότημα φαινόμενο, που μετρά 1700 ζωντανές εμφανίσεις, πάνω από 270 τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεργασίες με μεγάλους τραγουδιστές όπως οι Α. Βίσση, Σ. Ρουβάς, Μ. Χατζηγιάννης, Α. Ρέμος, Ε. Παπαρίζου, Δ. Βανδή, Α. Πρωτοψάλτη , Σ. Κραουνάκης, Γ. Ζουγανέλης , Β. Καρράς, Γ. Μαζωνάκης, έρχεται στη σκηνή του Βεάκειου για το πιο ξεφαντωτικό, διασκεδαστικό και feelgood party του καλοκαιριού.

Ένα live με δεκάδες γνωστά ελληνικά και αγγλόφωνα τραγούδια, χωρίς όρια και περιορισμούς, επιλεγμένα για ένα μόνο σκοπό: να κάνουν όλο το θέατρο να χορέψει. Δίπλα στα κλασικά τραγούδια που επέλεξαν, θα ερμηνεύσουν και επιλογές από την δική τους δισκογραφία.

Δεν έχετε παρά να φορέσετε το μαγιό σας και να βρεθείτε στο ειδικά διαμορφωμένο Βεάκειο, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, για το πιο σούπερ καλοκαιρινό party, με πρωταγωνιστές τους 48 Ωρες! Ένα party που θα θυμάστε για καιρό!

Οι 48 Ωρες είναι οι:

Βαγγέλης Παναγόπουλος – φωνητικά, Πάνος Δημάκης – πλήκτρα, Βασίλης Καλιστρίδης – τύμπανα, Ιάσονας Ιωαννίδης – μπάσο, Φίλιππος Σκλαβενίτης – κιθάρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου

Ωρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ