Εφημερίδα Κοινωνική

Θεατρική παράσταση για τα ΚΑΠΗ

Θεατρική παράσταση για τα ΚΑΠΗ
16 Μαΐου 2018

Tα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παρουσίασαν στον Πειραϊκό Σύνδεσμο με την ερασιτεχνική θεατρική τους ομάδα, την παράσταση «Αποσπάσματα του Ελληνικού Κινηματογράφου» σε σκηνοθεσία του κ. Δημήτρη Κοντοδήμου και μουσική διδασκαλία και επιμέλεια της κας Ζανέτας Καλοσκάμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη χρονιά που τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ) παρουσιάζουν θέατρο κι αυτό δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Παράλληλα, η ενασχόλησή τους με το θέατρο τους φέρνει σε επαφή με ένα είδος καλλιτεχνικής δημιουργίας, που πέραν από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα έχει και παιδευτικό ρόλο. Αυτή τη θεατρική παράσταση την παρακολούθησαν αρκετά μέλη των ΚΑΠΗ όπου μεταξύ αυτών διακρίναμε και την Δημοτική Σύμβουλο κα. Μελίνα Φύκια.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, σε δήλωσή του τόνισε πως η συμμετοχή των μελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης σε πολιτιστικές δραστηριότητες, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, να ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις και να ασχολούνται με καλλιτεχνικές δράσεις, όπως είναι η ποίηση, ο χορός, η μουσική, η ζωγραφική». Ο κ. Αγραπίδης επεσήμανε τέλος, πως οι πολιτιστικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν, προκειμένου τα μέλη των Κέντρων Αγάπης να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ