Εφημερίδα Κοινωνική

Πάτρα: 19χρονος σε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων

Πάτρα: 19χρονος σε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων
31 Μαΐου 2018

“Βουνά” από χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο σπίτι ενός νεαρού Πακιστανού, που φέρεται ότι έπαιζε κομβικό ρόλο στο λαθρεμπόριο στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας μοιράζοντας σε ομοεθνείς του τις ποσότητες που παραλάμβανε ταχυδρομικώς!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την εμπλοκή του 19χρονου αλλοδαπού στην διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων και τον περίμεναν να βγει από τα γραφεία μιας μεταφορικής εταιρείας στην Πάτρα, όπου μόλις είχε παραλάβει δέματα τα οποία διαπιστώθηκε ότι περιείχαν λαθραία πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό.

Ο νεαρός Πακιστανός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 3.930 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 290 συσκευασίες καπνού βάρους 14 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία κατέσχεσαν και παρέδωσαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων εσόδων του Δημοσίου. Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ