Εφημερίδα Κοινωνική

Μουσικοποιητική βραδιά

Μουσικοποιητική βραδιά
18 Μαΐου 2018

Ο Φυσιολατρικός και πολιτιστικός σύνδεσμος Πειραιά Ζήνων διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη 17 Μαΐου στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29) μια μουσικοποιητική βραδιά, με θέμα: «Η ξενιτιά στην σύγχρονη ποίηση και το τραγούδι».

Την εκδήλωση πλαισίωναν με την καλλιτεχνική προσφορά τους, (απαγγελίες – τραγούδια) το γυναικείο φωνητικό σχήμα «Αρμονία» με τις: Αργυρώ Βασιλείου, Ράνια Καλαγιάκου – Τσιλιβάκου, Γιώτα Κονελιάνου, Άννα Τσαπρούνη, και στο πιάνο τον Τάσο Σταμάτογλου.

Την όλη παρουσίαση, κείμενα, καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η μουσικοσυνθέτης Ελένη Γκαϊτατζή.

Ανάμεσα στα ποιήματα των σύγχρονων Ελλήνων ποιητών απαγγέλθηκαν από τα μέλη του μικρού γυναικείου συνόλου «Αρμονία».

Ο Αντιπρόεδρος του Ζήνωνα κ. Σπύρος Μπίτρος μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον αίθριο χώρο της Πινακοθήκης, όπου μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε: από τον σύλλογο Δρομέων τον κ. Γιώργο Συντιχάκη, από το ΔΣ της Ομόνοιας τον κ. Αντώνη Δαφνομήλη, τον ιατρό κ. Γιάννη Οικονομίδη, τους δημοσιογράφους: κ. Γιάννη Φύτρα, κ. Στέλιο Τραϊφόρο και κ. Δημήτρη Κρητικό, τους μουσικούς κύριους: Μανώλη και Δημήτρη Λαουτάρη, τον μεσίτη κ. Γιάννη Ηλία, καθώς και τους: κ. Τάσο Μπούχλα, κα. Σοφία Μαρκοζάνη, κ. Παναγιώτη Πρεδάρη, κ.α.

2

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ