Εφημερίδα Κοινωνική

Υποδοχή τίμιας Κάρας Αγίου Ανδρέα

 Breaking News

Υποδοχή τίμιας Κάρας Αγίου Ανδρέα
18 Μαΐου 2018

Στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε7) έγινε η υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Ανδρέα, την Πέμπτη 17 Μαΐου.

Η τίμια κάρα του Αγίου Ανδρέα μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος νήσος Ρω που την συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσόστομος, όπου την παρέδωσε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Αμέσως μετά ακολούθησε πομπή από το λιμάνι του Πειραιά, προς τον Ιερό μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στον Πειραιά με την συνοδεία 4 φιλαρμονικών: του Πολεμικού Ναυτικού, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού και του δήμου Πειραιά.

Τιμητικών αγημάτων από το Λιμενικό Σώμα, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, και την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ». Ακολούθησε δοξολογία επί τη αφήξει της τίμιας κάρας εντός του ναού με την παρουσία πολλών πιστών, όπου μεταξύ αυτών παρευρέθησαν: ο αρχηγός του Λιμενικού σώματος κ. Σταμάτης Ράπτης, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας Λ.Σ., η βουλευτής κα. Γεωργία Γεννιά, οι πολιτευτές: κ. Σπύρος Σπυρίδων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, κα. Ζωή Ρούσσου, κα. Μίνα Σαμαρά, τον δήμο Πειραιά εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο πρόεδρος της ένωσης Καταναλωτών

Ελλάδος κ. Μιχάλης Τσιφάκης, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά κ. Θεόδωρος Τσόντος με μέλη του ΔΣ, ο Διοικητής του Α.Τ. Δημοτικού θεάτρου Πειραιά κ. Χρήστος Γκιόλιας, ο διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Φώτης Νικολάκης, κ.α.

Η τίμια κάρα του Αγ. Ανδρέα θα παραμείνει μέχρι την λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων «Κωνσταντίνεια 2018», 24 Μαΐου.

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

6


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ