Εφημερίδα Κοινωνική

Έτσι πιάνονται τα κλεφτρόνια -Μπαράζ συλλήψεων τις τελευταίες μέρες με ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά – Στρίμωξαν και τον «μπουκαδόρο του κέντρου»

 Breaking News

Έτσι πιάνονται τα κλεφτρόνια -Μπαράζ συλλήψεων τις τελευταίες μέρες με ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά – Στρίμωξαν και τον «μπουκαδόρο του κέντρου»
16 Μαΐου 2018

 

Μπαράζ συλλήψεων πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά. Οι συλλήψεις αυτές έχουν να κάνουν με διαρρήκτες και κακοποιούς και… «καθημερινά» κλεφτρόνια, των οποίων η δράση έχει καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης. Τελευταίο «συμβάν» είχε ως πρωταγωνιστή τον Π.Μ. ο οποίος είχε «ρημάξει» γραφεία στην περιοχή μας. Ο συγκεκριμένος «μπουκαδόρος» ενεργούσε νύχτες, μπαίνοντας σε μεγάλες πολυκατοικίες με πολλά γραφεία. Όπου έβρισκε «εύκολες» πόρτες, τις χτυπούσε με δύναμη, με κλωτσιές ακόμη και με πυροσβεστήρες και τις έσπαγε. Αν τα κατάφερνε, έμπαινε και άρπαζε γρήγορα ό,τι έβρισκε (λάπτοπ, χρήματα κ.α.). Οι τελευταίες κινήσεις είχαν επίκεντρο την «καρδιά» του Πειραιά. Πρώτη «μπούκα» στην Κολοκοτρώνη 72, δεύτερη «μπούκα» στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται η εφημερίδα μας, Καραΐσκου 98. Παλαιότερα, το ίδιο είχε κάνει στην οδό Δημοσθένους, όπου «έφαγε» πορτοφόλι και κινητό από διευθύντρια υπηρεσίας! Ανάλογη «μπούκα» και στην Κολοκοτρώνη 116 όπου άρπαξε έναν φορητό υπολογιστή. Οι κινήσεις του όμως είχαν καταγραφεί από κάμερες. Η αστυνομία είχε στα χέρια της βίντεο που τον ταυτοποιούσαν. Από εκεί και πέρα ήταν ζήτημα χρόνου να συλληφθεί, αρκεί να το επέτρεπαν οι «υπηρεσιακές συνθήκες». Όπως και έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, το τελευταίο διάστημα μια σειρά υποθέσεων που αφορούν «κλεφτρόνια» εξιχνιάζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό επετεύχθη από τη στιγμή που η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά ξεκίνησε να βγάζει 8 περιπολικά «συμβατικά» με φάρο όλο το 24ωρο, δηλαδή 3 περιπολίες πρωινές, 3 απογευματινές και 2 βραδινές που «σκανάρουν» την περιοχή μας και φέρνουν εις πέρας αποστολές που είναι σε εκκρεμότητα και υποθέσεις για τις οποίες υπάρχουν «αναγνωρίσεις» ή «ταυτοποιήσεις» δραστών. Τα κλεφτρόνια συλλαμβάνονται επί τόπου. Αν αργότερα, δεν παραδεχτούν τις πράξεις τους, εφαρμόζεται «ειδική τακτική». Οι περισσότεροι λυγίζουν υπό την πίεση, πιστεύοντας τελικά ότι αν παραδεχτούν όσα έκαναν, θα τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης. Εδώ να σημειώσουμε ότι οι επιτυχίες αυτές, οφείλονται μεταξύ άλλων, στην παρατηρητικότητα και στις ικανότητες της κ. Όλγας Βλάχου, της οποίας η εμπειρία είναι καθοριστική στη εξιχνίαση τέτοιων υποθέσεων. Η ίδια, για παράδειγμα, είχε «χρεωθεί» την υπόθεση με το κλεφτρόνι που σας παρουσιάσαμε παραπάνω και την έφερε εις πέρας μέσα σε λίγες ημέρες με τη συνδρομή των ανδρών της ΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ