Εφημερίδα Κοινωνική

Άλλη μία πρωτοτυπία στα Τρίκαλα: Αντί για κλήσεις ο δήμος δίνει «ραβασάκια» στους οδηγούς

Άλλη μία πρωτοτυπία στα Τρίκαλα: Αντί για κλήσεις ο δήμος δίνει «ραβασάκια» στους οδηγούς
18 Μαΐου 2018

Έπειτα από τους ποδηλατοδρόμους και τις πρωτοτυπίες της ως «έξυπνη πόλη»… τα Τρίκαλα έρχονται, για ακόμη μία φορά να επιβεβαιώσουν ότι είναι μία από τις πιο πρωτοπόρες περιοχές της Ελλάδας!

Αυτή τη φορά, οι Τρικαλινοί ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν. Όταν επέστρεψαν στα οχήματά τους που ήταν παρκαρισμένα σε πεζόδρομο, βρήκαν μπροστά τους κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία.

Οι κλήσεις όμως αυτές δεν ήταν πραγματικές, αλλά προειδοποιητικές, κάτι σαν «ραβασάκια» των δημοτικών Αρχών.

Ο δήμος Τρικάλων προχώρησε σ” αυτήν την κίνηση προειδοποίησης των πολιτών, ως ένδειξη καλής θέλησης και ευαισθητοποίησης του κόσμου στο θέμα του παρκαρίσματος πάνω σε πεζόδρομους.

Μοίρασε κλήσεις, προειδοποιητικού χαρακτήρα, σε όσους πάρκαραν πάνω σε πεζοδρόμους, κυρίως σε μοτοσικλέτες οι οποίες καταλαμβάνουν, κυρίως από την άνοιξη και μετά, πεζόδρομους και πεζοδρόμια της πόλης.

Τα σημειώματα που έμοιαζαν με έντυπο κλήσης, μοιράστηκαν σε μηχανάκια και αυτοκίνητα, αναγράφοντας πάνω την παρακάτω προειδοποίηση:

«Τη φορά αυτή δεν θα σου κόψουμε κλήση. Την επόμενη φορά όμως που θα παρκάρεις στον πεζόδρομο θα σου επιβληθεί το πρόστιμο. Βοήθησε και εσύ να ζήσουμε όλοι καλύτερα. ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ».

all_tr_08


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ