Εφημερίδα Κοινωνική

Βρέθηκε ο «κλώνος» του Τραμπ και είναι Ισπανίδα αγρότισσα

 Breaking News

Βρέθηκε ο «κλώνος» του Τραμπ και είναι Ισπανίδα αγρότισσα
26 Απριλίου 2018

Διάσημη μέσα σε λίγες ώρες έγινε μία Ισπανίδα αγρότισσα. Το όνομα Dolores Leis μπορεί να μην μας λέει πολλά, καθώς η γυναίκα στέκεται με την τσάπα στον ώμο της, στους αγρούς, μπροστά στον φακό της Paula Vazquez. Το πρόσωπό της όμως κάτι θυμίζει πολύ έντονα: τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η 64χρονη έγινε ξαφνικά διασημότητα των social media, όταν δημοσιογράφος που έκανε ρεπορτάζ για τις αγροτικές καλλιέργειες στη βορειοδυτική Ισπανία την εντόπισε, τη φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία της στο Instagram.

«Πρέπει να είναι λόγω του χρώματος των μαλλιών» σχολίασε η Leis στην εφημερίδα La Voz de Galicia. Ορισμένοι χρήστες, που αποκαλούν την 64χρονη «η αδελφή του Τραμπ από τη Γαλικία», ζητούν να αναζητηθούν οι ρίζες της οικογένειας του Τραμπ στην Costa da Morte, τη βραχώδη ακτή στη βορειοδυτική Ισπανία.

Γεννημένη στη Γαλικία, η Leis ζει στην ίδια πόλη από τότε που παντρεύτηκε, πριν 40 χρόνια. Εργάζεται στο σπίτι και στη φάρμα της, όπου εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα να φυτεύει πατάτες.

Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα πως δεν νιώθει να την επηρεάζει η ξαφνική διασημότητα επειδή δεν έχει smartphone, κι έτσι δεν ασχολείται με όλη τη βαβούρα που γίνεται online. «Βλέπω ό,τι μου δείχνουν οι κόρες μου, αλλά ποτέ δεν είχα την περιέργεια να αποκτήσω κι εγώ ένα τέτοιο τηλέφωνο» σχολίασε.

klonos

 

 

 

 

 

 

trump


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ