Εφημερίδα Κοινωνική

Τσιγγάνος «πλάσαρε» ανήλικη σε ηλικιωμένο και μετά τον εκβίαζε

 Breaking News

Τσιγγάνος «πλάσαρε» ανήλικη σε ηλικιωμένο και μετά τον εκβίαζε
28 Απριλίου 2018

Και μαστροπός και εκβιαστής ήταν ένας τσιγγάνος που δεν δίστασε να ρίξει μια ανήλικη στην αγκαλιά ενός συνταξιούχου στον Πύργο, αλλά φρόντισε να τραβήξει ενοχοποιητικές φωτογραφίες των καυτών τους περιπτύξεων με τις οποίες τον εξεβίαζε απαιτώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην τις δημοσιοποιήσει!

Ο… θερμόαιμος ηλικιωμένος δεν φανταζόταν σε τι είδους παγίδα έπεφτε, όταν ενέδωσε στα κάλλη της 16χρονης τσιγγάνας. Μάλιστα, ήταν τόσο τυφλωμένος από ερωτικό πάθος, ώστε δεν αντιλήφθηκε τον μαστροπό που απαθανάτιζε τις σκηνές της ερωτικής συνεύρεσής του με την ανήλικη! Στη συνέχεια, ο αδίστακτος δράστης κατάφερε να του αποσπάσει μετρητά και χρυσαφικά συνολικής αξίας 9.000 ευρώ απειλώντας ότι θα έστελνε στην οικογένειά του το υλικό.

Όμως, ο μαστροπός αποδείχθηκε… αχόρταγος, καθώς εξακολουθούσε να απαιτεί χρήματα από τον συνταξιούχο, ο οποίος είδε κι απόειδε και κατέφυγε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα και, μόλις τα παρέδωσε στον τσιγγάνο, του έβαλαν χειροπέδες. Ο δράστης προφασίστηκε λόγους υγείας για να μην οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου στο πλαίσιο του αυτοφώρου και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της πόλης. Σε βάρος του, πάντως, έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία, σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης και εκβίαση.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ